Keystone logo
Universidad Camilo José Cela

Universidad Camilo José Cela

Universidad Camilo José Cela

Invoering

Een unieke universiteit

Bij University Camilo José Cela bieden we je een ander soort onderwijs aan. Een actieve en dynamische opleiding die je de kans biedt om je universitaire leven ten volle te leven binnen en buiten de klas om de professional te worden die je wilt zijn.

Ons onderwijsmodel is verankerd in 3 pijlers:

interdisciplinariteit

Deel lessen met studenten van andere opleidingen en verwerf kennis die verder gaat dan uw specialisatie, door kennis en culturele achtergronden te combineren om met vertrouwen de complexe uitdagingen van de 21e eeuw aan te pakken.

Innovatie

We innoveren academische curricula om ons op jou en je leerproces te concentreren. Het onderwijs dat je krijgt bij UCJC is anders dan traditioneel universitair onderwijs. We onderscheiden ons van andere universiteiten dankzij ons open onderwijsmodel en onze aanpak die veel relevanter is voor de tijd waarin we leven.

internationaliteit

Hier word je onafhankelijker, we bieden je tools om je professionele carrière te sturen en dit in een mondiale context. Je krijgt les van eersteklas docenten uit veel verschillende landen. Daarnaast kun je je professionele profiel vervolledigen met onze studieprogramma's in het buitenland en internationale weken.

The Hive (La Colmena) ®

Universidad Camilo José Cela","author_url":"","source":""}" />

La Colmena®

Deze unieke academische syllabus volg je parallel met je opleidingen. Het stelt je in staat om je opleiding uit te breiden via sleuteldisciplines in een wereld waar steeds meer vraag is naar flexibiliteit en transversaliteit.

Locaties

  • Madrid

    C/ Castillo de Alarcón, 49. Urb. Villafranca del Castillo, 28692, Madrid

    Vragen