Keystone logo
Universidad Autonoma de Madrid

Universidad Autonoma de Madrid

Universidad Autonoma de Madrid

Invoering

De Master in Governance and Human Rights van de Autonomous University of Madrid (UAM) en de Santillana Foundation bieden theoretische en praktische training van de hoogste academische strengheid op het gebied van mensenrechten en nationale en internationale garantie- en implementatie-instellingen.

Zowel op het onderwijs- als op onderzoeksniveau combineert de master juridische, politieke en sociale perspectieven, zodat er ruimte is voor reflectie en debat over de huidige uitdagingen van democratisch bestuur en de institutionele hervormingen die nodig zijn voor de verdediging van de grondrechten in deze wereldwijde samenlevingen.

De Master in Governance and Human Rights biedt zijn studenten de opleiding die nodig is om een succesvolle professionele carrière uit te voeren, zowel op het gebied van openbare lichamen als in die van particuliere organisaties die gericht zijn op de uitoefening van recht, openbaar beleid en internationale samenwerking.

De Master in Governance and Human Rights is een diploma van de Autonome Universiteit van Madrid (UAM).

Waarom studeren aan de UAM?

Het is een moderne universiteit, geïnteresseerd in de uitgebreide opleiding van haar studenten en internationaal erkend, en wordt ingekaderd in de groep van de 200 beste universiteiten ter wereld.

Ze maakt zich zorgen over het milieu en is trots op haar werk om een ecologisch duurzame campus te realiseren.

Het is de Spaanse referentieuniversiteit vanuit het oogpunt van onderzoek en heeft eigen universitaire onderzoeksinstituten op de campus en andere in samenwerking met de Hogere Raad voor Wetenschappelijk Onderzoek. Pionier in het werk van solidariteitsactie en samenwerking, werk samen met ngo's, enz. UAM-afgestudeerden hebben een hoge arbeidsintegratie, 90% van degenen die naar een baan hebben gezocht, hebben die gevonden, en in een gemiddelde tijd van 4 en een halve maand. Het heeft een Werkgelegenheidsforum en is in die tijd het Universitair Werkgelegenheidsforum geworden met meer deelnemende bedrijven en instellingen.

Het is in veel opzichten een ondernemende universiteit en een van de belangrijkste is die van de oprichting van bedrijven. Het is in dit opzicht de pionier van de Spaanse universiteit, het heeft het CIADE-UAM Center for Entrepreneurial Initiatives om te helpen bij de oprichting van bedrijven en sinds de oprichting heeft het deelgenomen aan de oprichting van meer dan 170 bedrijven.

Het heeft internationale uitwisselingsrelaties met de beste universiteiten ter wereld, bijvoorbeeld in het ERASMUS-uitwisselingsprogramma met universiteiten in Europa, genieten meer dan 1000 studenten uit de autonome regio van academische verblijven. Er zijn ook geprivilegieerde relaties met verschillende Latijns-Amerikaanse universiteiten.

Bezorgd over de samenleving waartoe het behoort, onderhoudt het sterke samenwerkingsrelaties met gemeenten, instellingen en bedrijven, waarvoor het tal van overeenkomsten en raamovereenkomsten voor samenwerking heeft ondertekend. Het heeft tal van culturele activiteiten, waaronder zomercursussen en hedendaagse geesteswetenschappen. Het heeft de oudste en meest prestigieuze cyclus van concerten georganiseerd door universiteiten, die elk jaar plaatsvindt in het National Music Auditorium.

Het heeft meerdere sportfaciliteiten, waaronder binnen- en buitenzwembaden. De Autonome Universiteit organiseert verschillende interuniversitaire competities en haar studenten zijn universitaire kampioenen in verschillende disciplines. De UAM maakt deel uit van het High Level Athletes-programma dat wordt gefinancierd door de Superior Sports Council.

Universidad Autonoma de Madrid","author_url":"","source":""}" />

138631_rsz_1138558_portadamanosconlogoshd.png

Locaties

  • Madrid

    Facultad de Derecho de la UAM, Ciudad Universitaría de Cantoblanco C/ Kelsen, 1. Madrid, 28049, , Madrid

Vragen