Keystone logo
Universidad Austral Maestría en Ciencia de Datos
Universidad Austral

Maestría en Ciencia de Datos

2 Years

Spaans

Request pace

Request application deadline

Feb 2025

Request tuition fees

Blended

Invoering

17 jaar leiders trainen. Een transformatieve ervaring die een sprong in professionele ontwikkeling mogelijk maakt.

De grote hoeveelheden informatie die door de meeste organisaties worden opgeslagen, vormen een aanzienlijk bezit. In de databases bevinden zich de kenmerken van de organisatie, het gedrag van de klant, de productiestructuren, de resultaten van verschillende beslissingen en vele sleutels tot het verbeteren van de prestaties.

Het is van cruciaal belang om automatische informatie-extractie te begrijpen en uit te voeren, grote databases te exploiteren, statistische analyses uit te voeren, patronen te verkrijgen en intelligente en beslissingsondersteunende systemen te ontwerpen. Het beheersen van deze nieuwe technologieën en het kennisbeheer van bedrijfsprocessen met betrekking tot data-exploitatie is een grote uitdaging waarop met meer training moet worden gereageerd.

Studeren in Austral maakt je anders

Excelencia Académica

Resultaat van een intensieve ontwikkeling van het onderwijzend personeel, dat een academisch traject en een grote professionele erkenning in de markt accrediteert.

Linkmodel

De enige faculteit Ingenieurswetenschappen die een Technology Transfer Plaza en onderzoekslaboratoria op de campus integreert om verschillende industrieën tevreden te stellen met training en oplossingen.

Reconocimiento Internacional

Het is de eerste particuliere universiteit in Argentinië volgens de QS University Rankings en valt op als de Latijns-Amerikaanse universiteit met de beste docent-studentrelatie.

toelatingen

Waarom studeren aan Universidad Austral

Over de school

Vragen