Keystone logo
Universidad Austral

Universidad Austral

Universidad Austral

Invoering

Wie we zijn

Wij zijn een universiteit

Als universitaire instelling stellen we voor om de samenleving te dienen door de zoektocht naar waarheid in al haar dimensies, door de ontwikkeling en overdracht van kennis met een universele visie.

Dit brede perspectief van de werkelijkheid beweegt ons ertoe om ons open te stellen voor anderen en om de interdisciplinaire geest te bevorderen die kenmerkend is voor universitair werk, en een werkomgeving die de onderlinge relatie van mensen bevordert.

Elke dag bouwen we een gemeenschap op die bestaat uit academici, professionals, studenten en afgestudeerden in een kader van intellectuele vrijheid, verantwoordelijkheid, culturele diversiteit en respect voor de ander; waar veel mensen die anders denken, hun kennis op de proef stellen om ideeën te genereren die de potentie hebben om snel de samenleving te bereiken.

Centraal in onze universitaire missie staat de persoon als het einde van al onze activiteiten op het gebied van onderwijs, onderzoek, overdracht, medische hulp en universitaire voorlichting.

Onze humanistische visie brengt ons ertoe om ons te concentreren op training in deugden met een professionele en sociale zin; deugden zoals eerlijkheid, vriendschap, ijver, inspanning en het permanente verlangen om te leren.

Op deze manier streven we ernaar dat het persoonlijke talent van de leden van onze gemeenschap vergezeld gaat van intellectueel, sociaal en publiek leiderschap om een meer menselijke bijdrage voor te stellen die de samenleving transformeert. We promoten gezamenlijk werk tussen de universiteit en de verschillende actoren van de samenleving op lokaal en internationaal niveau, waardoor een omgeving wordt gecreëerd die voortdurend leert en bijdraagt.

145468_pexels-photo-3762800.jpeg

Met christelijke identiteit

Onze christelijke identiteit nodigt ons uit om ons te identificeren met de liefde die Jezus ons leert in het evangelie, en met de vrijheid die hij ons zelf heeft gegeven. Vanuit dat perspectief zoeken we harmonie tussen geloof en rede, als antwoord op de concrete problemen van de wereld van vandaag.

We begrijpen de waardigheid van elke persoon in overeenstemming met hun transcendente bestemming in het leven. Om deze reden bieden we christelijke vormingsactiviteiten aan die de spirituele dimensie van mensen koesteren, in een klimaat van persoonlijke vrijheid en respect voor mensen met verschillende religies. We moedigen de mogelijkheid aan om vergeving te vragen als we fouten maken en om anderen te vergeven, wetende hoe we de ander moeten begrijpen en in de plaats van de ander kunnen komen. We proberen een cultuur van ontmoeting te creëren door ons open te stellen voor de problemen en verlangens van anderen. We redeneren samen met degenen die anders denken om een vruchtbare dialoog tussen ons allemaal tot stand te brengen.

We promoten solidariteit door vrijwilligerswerk te doen onder de mensen van onze universitaire gemeenschap, om op een bijzondere manier diegenen te helpen die zich in kwetsbare situaties bevinden.

We promoten onder meer mensenrechten zoals leven, gezondheid, onderwijs, gezin, sociale rechtvaardigheid, zorg voor het milieu en het zoeken naar het algemeen welzijn; altijd in een inclusieve omgeving waar de idealen van mensen worden gerespecteerd.

Geïnspireerd door de heilige Jozefmaria

De heilige Jozefmaria inspireerde de oprichting van de Universidad Austral . Hij moedigde ons aan om universiteiten te laten leven in het licht van de behoeften van alle mensen en om een gebied van uitwisseling en begrip te zijn, dat burgers vormt die bereid zijn een rechtvaardiger samenleving op te bouwen.

Met dezelfde initiële impuls staat het Opus Dei vandaag de dag de universiteit bij om christelijke principes te integreren in het onderwijs, in de inhoud ervan en zelfs in de manier waarop de universiteit wordt bestuurd.

Een van de belangrijkste boodschappen die het Opus Dei promoot, is het verrijken van de zin van het leven door God te vinden in het dagelijkse werk en hem in dienst te stellen van anderen.

145470_pexels-photo-5676744.jpeg
Ivan Samkov / pexels

Missie en visie

missie

De Universidad Austral wil de samenleving dienen door het zoeken naar waarheid, door de ontwikkeling en overdracht van kennis, door training in de deugden en de zorg voor elke persoon volgens hun transcendente bestemming, door intellectueel, professioneel en sociaal leiderschap uit te oefenen. en openbaar.

uitzicht

We streven ernaar om ijkpunten te worden voor onze wetenschappelijke, educatieve en overdrachtsbijdragen, in die disciplines met de grootste impact op de ontwikkeling van mensen, die interdisciplinariteit en een brede aantrekkingskracht in de samenleving bevorderen.

Rankings en accreditaties

QS University Rankings

De Universidad Austral is gepositioneerd als de eerste Argentijnse universiteit voor privébeheer in Latijns-Amerika, zijnde de derde universiteit in Argentinië en de eerste van privébeheer in de QS Latin American University Rankings 2021. Bovendien is de Universidad Austral de eerste in Employability in de QS World University Rankings.

 • # 1 in privébeheer in Argentinië in Latijns-Amerika (QS Latin American University Rankings)
 • # 1 in Argentinië in inzetbaarheid (QS Graduate Employability Rankings)

145455_ranking-universidades-Universidad-Austral.png

IAE Business School

De IAE Business School van de Universidad Austral heeft de triple crown, een uitdrukking die wordt gebruikt op het gebied van business schools wanneer een universiteit de drie belangrijkste internationale accreditaties behaalt in executive education, een onderscheiding die slechts 0,5% van de scholen van de wereld:

 • Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB)
 • Vereniging van MBA's (AMBA)
 • Europees kwaliteitsverbeteringssysteem (EQUIS)

145460_ASCSB-Equis-AssociationofMBAs.png

In de ranglijst behoort de IAE tot de beste business schools in Argentinië en Latijns-Amerika.

 • # 1 in Argentinië: Financial Times (Executive Education); America Economics (Masters); Opening
 • # 1 Private Management in Argentinië Eduniversal Business School Ranking 2019
 • # 2 in Argentinië: QS Global MBA Rankings
 • # 7 in Latijns-Amerika: QS Global MBA Rankings

145458_IAEBusinessSchool.png

Faculteit Bedrijfskunde (Agribusiness Center)

De Master in Agribusiness van de Faculteit Bedrijfswetenschappen van de Universidad Austral staat op het wereldpodium van de drie beste Agribusiness MBA's ter wereld, en is de best gepositioneerde in Latijns-Amerika. De ranking van Eduniversal is de meest prestigieuze in deze categorie.

 • Eduniversal: # 2 in de wereld MBA Agri-Business en # 1 in Latijns-Amerika.


145459_eduniversal.png

Law School

Volgens de laatste update van de QS World University Rankings by Subject, staat Universidad Austral op de tweede plaats in Argentinië en op de eerste plaats in privébeheer op het gebied van rechten.

145462_ranking-universidades-Universidad-Australbysubject.png

Austral University Hospital

Het Universidad Austral ziekenhuis is het eerste ziekenhuis in Argentinië en een van de eersten ter wereld die de hoogste certificering in de categorie "Academic Hospital" van de Joint Commission International heeft behaald. Bovendien is het het eerste ziekenhuis in Argentinië dat opnieuw krediet krijgt bij Joint Commission International.

145465_jointcomissioninternational.png

América Economía: # 10 van de enige ranglijst van ziekenhuizen en klinieken in Latijns-Amerika.

145466_America.png

Beste internationale ziekenhuis in Argentinië in 2016, International Healthcare Commission.

145467_InternationalHealthcareComission.png

Locaties

 • Pilar

  Mariano Acosta 1611 (B1629WWA) Derqui, Pilar, Provincia de Buenos Aires, , Pilar

  • Rosario

   Paraguay 1950 (S2000FZF) Rosario, Santa Fe, , Rosario

   • Rosario

    Paraguay 1950 (S2000FZF) Rosario, Santa Fe, , Rosario

    Vragen