Keystone logo
Universidad Ana G. Méndez - Recinto de Cupey

Universidad Ana G. Méndez - Recinto de Cupey

Universidad Ana G. Méndez - Recinto de Cupey

Invoering

De Universidad Ana G. Méndez-Recinto de Cupey is een instelling voor hoger onderwijs met een lange geschiedenis in het aanbieden van programma's die voldoen aan de hoogste normen van academische excellentie. Als we het brede en bijgewerkte academische aanbod kennen, weten we dat u het programma en de leermodaliteit zult vinden die het beste bij uw professionele doelen en levensstijl past.

De Cupey-campus van de Ana G. Méndez-universiteit streeft er bovendien naar om gespecialiseerd en ervaren onderwijzend personeel te hebben in innovatieve methodologieën die het leren bevorderen, voor het bieden van een breed en gevarieerd menu aan diensten voor de student, voor het bieden van moderne fysieke faciliteiten en de meest up-to-date technologische middelen om een breed scala aan toegangs- en voltooiingsopties te promoten.

We nodigen u uit om onze pagina te verkennen om meer te leren over onze geschiedenis, onze prestaties en de vele bijdragen die we elke dag leveren aan de Puerto Ricaanse samenleving en de wereldwijde gemeenschap. De UAGM-Cupey Campus heeft drie (3) universitaire centra in Puerto Rico, strategisch gelegen rond het eiland om alle sectoren te bedienen, ongeacht hun geografische locatie. De UAGM heeft ook universitaire centra in de continentale Verenigde Staten in de staten Florida, Dallas en Maryland.

missie

Ana G. Méndez University, Cupey Campus is een particuliere non-profit instelling voor hoger onderwijs die zich echt heeft gecommitteerd aan de economische en sociale ontwikkeling van Puerto Rico. Haar missie is om een gevarieerde studentenpopulatie de mogelijkheid te bieden om persoonlijke en professionele vaardigheden te verwerven door middel van onderwijs, onderzoek en dienstverlening aan de gemeenschap, zodat ze agenten van verandering worden, levenslang lerenden en verantwoordelijke medewerkers. met globalisering en wereldwijde duurzaamheid.

uitzicht

De Ana G. Méndez University, Cupey Campus wordt wereldwijd erkend als een toonaangevende instelling voor hoger onderwijs voor: openheid voor inclusie; de kwaliteit van zijn aanbiedingen en innovatie bij het creëren van programma's; excellentie en innovatie in onderwijs- en leerprocessen; onderwijsinitiatieven die studenten kansen bieden op sociale en economische mobiliteit; uitstekend onderzoek dat economische en sociale ontwikkeling bevordert en voldoet aan de behoeften van de wereldgemeenschap; het gebruik van geavanceerde technologieën om de leer-, administratieve en studentenserviceprocessen te verrijken; evenals telecommunicatie en onderwijs op afstand; en de betrokkenheid bij de gemeenschap om een duurzame en concurrerende economie te bevorderen die transformatieve sociale veranderingen bevordert.

Onze rector

Dr. Ángel A. Toledo López voltooide zijn doctoraat in de politieke wetenschappen aan de Pennsylvania State University met een concentratie in Amerikaanse politiek, onderzoeksmethodologie en vergelijkende politiek. Hij studeerde aan het Institute of Survey Research van de Universiteit van Michigan, Ann Arbor en was een primaire onderzoeker van de tweede golf van de World Values Study van deze universiteit. In 2006, na zijn promotie, voltooide Dr. Toledo een Juris Doctor aan de Law School van de Universiteit van Puerto Rico. Hij werkte als fulltime faculteit aan de Universidad del Este in Carolina en als advocaat-advocaat totdat hij verhuisde naar de staat Maryland in de Verenigde Staten. Hij was de academisch directeur van de Capital Area Campus van het Ana G. Méndez University System waar innovatieve onderwijsstrategieën worden gebruikt om het Discipline-gebaseerde Dual Language Immersion Model® op universitair niveau te implementeren. Terwijl hij fulltime academisch en faculteitsdirecteur sociale wetenschappen was, voltooide hij een master in curriculum en lesgeven met een specialiteit in tweetalig onderwijs en een diploma in het onderwijzen van Engels als tweede taal.

In januari 2017 verhuisde hij terug naar zijn geboorteland Puerto Rico, waar hij werd benoemd tot vice-kanselier voor academische zaken aan de Ana G. Méndez University, Carolina Campus, voorheen bekend als de Universidad del Este. Vervolgens benoemde president José F. Méndez Méndez hem tot vice-rector van de Ana G. Méndez Universiteit, Cupey Campus, en op 16 januari 2020 benoemde hij hem tot rector van deze campus. Zijn academische ervaring was gericht op het onderwijzen van sociale wetenschappen, statistiek en strafrecht, en op facultaire training in onderwerpen die verband houden met onderwijsprocessen en technieken in het hoger onderwijs. Zijn meest recente publicaties en onderzoeksinteresses omvatten een breed scala aan onderwerpen, waaronder politieke psychologie, de perceptie en het gedrag van actoren in het gerechtelijk apparaat, onderzoeksmethodologie en het verwerven van taalvaardigheid bij volwassenen.

Accreditaties

135406_image4.png

Ana G. Méndez University, Cupey Campus en haar locaties (voorheen de Metropolitan University) hebben een verlengingslicentie van de Puerto Rico Board of Education (nu de Board of Postsecondary Institutions), Certification # 2018-385, vanaf 30 november, 2018 tot 29 november 2023.

135407_image5.png Universidad Ana G. Méndez, Cupey Campus en haar locaties (voorheen Universidad Metropolitana), werden vanaf 1980 geaccrediteerd door de Middle States Commission on Higher Education (MSCHE) . Sindsdien is de accreditatie tot op heden continu bevestigd. door dezelfde organisatie. MSCHE is een institutioneel accreditatiebureau erkend door de minister van Onderwijs van de Verenigde Staten van Amerika en door de Council on Higher Education Accreditation (CHEA).

Gespecialiseerde accreditaties

135408_image6.png De ACEN (Accreditatiecommissie voor onderwijs in de verpleegkunde) / Het is de entiteit die verantwoordelijk is voor de gespecialiseerde accreditatie van verpleegopleidingsprogramma's, zowel hoger onderwijs als hoger diploma, die een certificaat, een diploma of een erkende beroepstitel (doctoraat) aanbieden klinisch, master / post-master certificaat, baccalaureaat, associate, diploma en praktisch).
135409_image7.jpeg Raad voor Accreditatie voor Business Schools en Programma's (ACBSP) / De Raad voor Accreditatie voor Business Schools en Programma's is de belangrijkste internationale entiteit die zich toelegt op het accrediteren van de kwaliteit van beroepsonderwijs op gebieden die verband houden met bedrijfskunde en management. De Business School heeft deze prestigieuze accreditatie sinds november 2013.
135410_image8.jpeg De Council for the Accreditation of Education Preparation, CAEP / This agency heeft de accreditatie van het Teacher Preparation Program (PPM) van de School of Education van de Universidad Ana G. Méndez, Cupey Campus verleend voor de maximale duur van zeven jaar, van 24 oktober 2016 tot 31 december 2023. Deze accreditatie erkent de excellentie en kwaliteit van haar Teacher Preparation Program, PPM, de inzet van de faculteit en medewerkers, evenals de kwaliteit van afgestudeerden.
135411_image9.jpeg International Association for Continuing Education and Training (IACET) / The International Association for Continuing Education and Training is een niet-geldelijke vereniging die zich inzet voor het accrediteren van de kwaliteit van permanente educatie- en trainingsprogramma's. De UAGM is door dit bureau gecertificeerd als aanbieder van educatieve diensten die voldoen aan de kwaliteitsnormen van dit wereldwijd erkende bureau.
135412_image10.png De Commissie voor Accreditatie van de Council on Social Work Education (CSWE) wordt door de Council for Higher Education Authority (CHEA) erkend als een accrediterende instantie voor baccalaureaat en masterprogramma's in sociaal werkonderwijs in de Verenigde Staten en haar territoria. Momenteel is de Ana G. Méndez Universiteit, Cupey Campus een kandidaat in het accreditatieproces.

Locaties

  • San Juan

    1399 Ave. Ana G Méndez, , San Juan

Vragen