Keystone logo
Universidad Ana G. Méndez - Recinto de Carolina

Universidad Ana G. Méndez - Recinto de Carolina

Universidad Ana G. Méndez - Recinto de Carolina

Invoering

Ana G. Méndez University is een instelling voor hoger onderwijs met een uitgebreide staat van dienst in het aanbieden van programma's die voldoen aan de hoogste normen van academische excellentie. Door het brede en bijgewerkte academische aanbod te kennen, weten we dat u het programma en de leermodaliteit zult vinden die het beste bij uw levensstijl past.

Ana G. Méndez University streeft ook naar een gespecialiseerd onderwijzend personeel en ervaren in de methoden die het leren bevorderen, om een breed scala aan diensten aan de student te bieden, en om moderne fysieke faciliteiten en de meest up-to-date technologische middelen te bieden .

We nodigen je uit om onze pagina te verkennen, zodat je meer weet over onze geschiedenis, onze prestaties en de vele bijdragen die we elke dag leveren aan de Puerto Ricaanse gemeenschap en samenleving. UAGM-campussen bevinden zich in verschillende delen van Puerto Rico en in de Verenigde Staten in Florida, Dallas en Maryland. Onze programma's en diensten zijn internationaal voelbaar.

uitzicht

Erkend worden als een van de beste academische universiteiten in Puerto Rico en de wereld.

missie

De Ana G. Méndez University campus van Carolina (voorheen Universidad del Este) is een geaccrediteerde, particuliere, seculiere non-profit instelling voor hoger onderwijs die deel uitmaakt van de Ana G. Méndez University. Hij wijdt zijn academische en dienstverlenende werk aan het bevorderen van constructivistisch leren, respect voor diversiteit en sociale rechtvaardigheid. Haar missie is het bevorderen van de integrale ontwikkeling van mensen om verantwoordelijke en ondersteunende burgers te vormen, die in staat zijn bij te dragen aan de duurzame ontwikkeling van hun omgeving, door middel van een sociaal-humanistische opleiding van excellentie; waardering van onderzoek, internationalisering, ondernemerschap, technologie, cultuur en maatschappelijke betrokkenheid. Al zijn middelen ondersteunen het academische aanbod van certificaten, geassocieerde graden, baccalaureaat, graduate studies en permanente educatie.

begin

De principes die de instelling begeleiden zijn excellentie, innovatie, rechtvaardigheid, respect, vrijheid van gedachte en actie, solidariteit, rechtvaardigheid, integriteit en sociale verantwoordelijkheid.

Aanbevolen gegevens

Type instelling

Privé, seculier en geaccrediteerd, non-profit.

stichting

1949.

motto

We zijn geweldig voor onze cultuur.

Exalumnos

Onze alumni hebben hogere doelen bereikt.

Een database die 22.267 alumni bereikt, stelt ons in staat om hun positie in de medische beroepen te herkennen; het recht; de opleiding; verpleging; administratie van hoger onderwijs; ondernemerschap; handel; openbaar beleid; beheer; Ik marketing; gastvrijheid en toerisme; culinaire kunsten; banking; gezondheidsindustrie; communicatie; entertainment; luchtvaart en engineering, waarmee het land zijn menselijk kapitaal ten goede komt en versterkt.

Naast de regering van Puerto Rico, bedrijven zoals Telemundo, GFR Media, Pfizer, Walgreens, CVS, St. Regis Bay Beach Resort, Plaza Provision, het Sheraton Convention Center Hotel

Studiecentra

 • Puerto Rico: Carolina (hoofdcampus), Arecibo, Barceloneta, Cabo Rojo, Santa Isabel, Yauco.
 • Verenigde Staten (tweetalige programma's): Maryland, Orlando, Tampa, Zuid-Florida en Dallas (Texas).

Academisch aanbod

Meer dan 70 programma's op het gebied van ondernemerschap, bedrijfsleven, gezondheidswetenschappen, gastvrijheid en culinaire kunsten, sociale en menswetenschappen, wetenschap en technologie, onderwijs en professionele technische studies.

Buro Millennial / Pexels

128479_pexels-photo-1438072.jpeg

Accreditaties

De accreditatie van een instelling voor hoger onderwijs is een proces waarbij een externe organisatie de kwaliteit van de aan de instelling aangeboden educatieve programma's onderzoekt.

Om onze studenten het beste onderwijs te bieden, is onze instelling geaccrediteerd door de volgende organisaties:

 • Middle States Commission on Higher Education (MSCHE)
 • Puerto Rico Board of Education
 • Accreditatiecommissie voor programma's in de horeca (ACPHA)
 • De Accreditatiecommissie van de American Culinary Federation Education Foundation (ACFEF)
 • Raad voor Accreditatie voor Business Schools and Programs (ACBSP)
 • Internationale Vereniging voor permanente educatie en training (IACET)
 • Raad voor lerarenopleiding Accreditatie (TEAC)
 • Council on Social Work Education (CSWE)
 • Accreditatiecommissie voor onderwijs in de verpleegkunde (ACEN)

Universitaire Chronologie

1949 - Het Puerto Rico Junior College (PRJC) werd opgericht.

1959 - PRJC werd de eerste tweejarige particuliere hogeschool in Puerto Rico, geaccrediteerd door de Middle States Association (MSA).

1990 - Het PRJC heeft zijn nieuwe campus in de gemeente Carolina ingewijd. Ze centraliseren de diensten buiten de muren in 5 gemeenten: Yauco, Coamo, Cabo Rojo, Utuado en Moca.

1992 - Het werd het Eastern University College (CUE) en breidde zijn academische aanbod uit door baccalaureaat aan te bieden.

1996 - De overdracht van de studenten van de Hotel School of the Tourism Company aan de International School of Tourism and Hospitality Management (ISTHM) werd uitgevoerd.

1997 - De School of Professional Studies werd opgericht en het AHORA-programma begon, een alternatief voor versnelde studies gericht op de professionele volwassene.

2001 - De instelling breidde haar academische aanbod uit met meesters, actualiseert haar missie en wordt de Universidad del Este (UNE)

2003 - Een nieuw gebouw voor de International School of Tourism and Hotel Administration wordt ingehuldigd op de campus van Carolina.

2004 - De International School of Tourism and Hotel Administration wordt erkend met de International Quality Star Award toegekend door de organisatie Business Initiative Directions, gevestigd in Spanje.

2005 - Het Employment Centre wordt ingehuldigd op de campus van Carolina en het Preschool Educational Centre begint te werken. De International School of Tourism and Hotel Management wordt voor de tweede keer erkend door de Business Initiative Directions met de International Quality Crown Award in de categorie Diamond.

2006 - De Middle States Commission on Higher Education autoriseerde de heraccreditatie bij de instelling tot 2015. Het Northeast Technology Initiative (INTENE) werd opgericht. Voor de derde keer ontving de International Tourism School het onderscheid van Business Initiative Directions door de toekenning van de World Quality Commitment-prijs in de categorie International Star.

2007 - Het schoolgebouw wordt ingehuldigd: bedrijfskunde, gezondheidswetenschappen en onderwijs.

2010 - Universidad del Este ontvangt accreditaties van de Association of Collegiate Business Schools and Programs (ACBSP), Joint Review Committee on Education in Radiologic Technology (JRCERT) en de American Culinary Federation (ACF).

2013 - De Universidad del Este opent een promotiebureau in Mayagüez en Arecibo en de eerste UNE Salud-faciliteit.

2014 - De bouw van het majestueuze gebouw van de Jesús T. Piñero-bibliotheek begint. Culinair programma wordt geopend in Washington, DC

2019 - De Universidad del Este verandert zijn naam in de campus van Universidad Ana G. Méndez Carolina.

Locaties

 • Carolina

  Carretera 190 Km 1.8 Barrio Sabana Abajo, , Carolina

Vragen