Keystone logo
UNIR - Mexico

UNIR - Mexico

UNIR - Mexico

Invoering

UNIR Mexico: de online universiteit van Mexico met Europese kwaliteit

UNIR Mexico is een particuliere Mexicaanse universiteit die in 2013 is goedgekeurd door het Ministerie van Openbaar Onderwijs (SEP).

De Internationale Universiteit van La Rioja in Mexico biedt een grote vraag om een optimale opleiding met Europese universitaire kwaliteit te garanderen. Hiervoor heeft het een innovatieve methodologie ontworpen op basis van live online lessen, die een direct contact tussen student-leraar-partner mogelijk maken, en in de constante begeleiding van een persoonlijke tutor.

Deze effectieve methode is gebaseerd op voortdurende evaluatie, die zorgt voor de constante assimilatie van kennis, en het afleggen van eindexamens, wat de opleiding van onze studenten garandeert.

UNIR Mexico is een universiteit aangepast aan veranderende tijden en aan de huidige samenleving. Het is een nieuw concept van de universiteit dat state-of-the-art technologische aspecten integreert ten dienste van een hecht en kwaliteitsvol onderwijs. UNIR Mexico maakt deel uit van de academische groep UNIR, International University of La Rioja, een Europese leider in online training die zich heeft gevestigd als een educatieve oplossing voor duizenden mensen over de hele wereld. Meer dan 38.000 studenten wereldwijd hebben voor dit onderwijsmodel gekozen en 24.000 doen dat vandaag nog steeds op onze virtuele campus, waarvan 9.000 van buiten Spanje.

De door UNIR Mexico aangeboden bachelor- en masterdiploma's zijn officieel geldig en worden door het Ministerie van Openbaar Onderwijs (SEP) in Mexico in het nationale onderwijssysteem opgenomen.

De graden zijn:

 • Bachelor Bedrijfskunde
  RVOE-overeenkomst: 20140032, verleend op 12 februari 2014. Soort: Federaal.

 • Bachelor Politicologie en Bestuurskunde
  RVOE-overeenkomst: 20140029, verleend op 12 februari 2014. Soort: Federaal.

 • Diploma communicatie
  RVOE-overeenkomst: 20140031, verleend op 12 februari 2014. Soort: Federaal.

 • Rechten diploma
  RVOE-overeenkomst: 20140030, verleend op 12 februari 2014. Soort: Federaal.

 • Diploma pedagogiek
  RVOE-overeenkomst: 20140033, verleend op 12 februari 2014. Soort: Federaal.

De Meesters zijn:

 • Master's Degree in Onderwijspsychologie
  RVOE-overeenkomst: 20160036, verleend op 28 januari 2016. Soort: Federaal.

 • Master's Degree in Directie en Management van Educatieve Centra
  RVOE-overeenkomst: 20160035, verleend op 28 januari 2016. Soort: Federaal.

 • Master in bedrijfskunde en management (MBA)
  RVOE-overeenkomst: 20160034, verleend op 28 januari 2016. Soort: Federaal.

 • Master in regie en management van human resources
  RVOE-overeenkomst: 20180080, verleend op 19 januari 2018. Soort: Federaal.

 • Master's Degree in digitale marketing en elektronische handel
  RVOE-overeenkomst: 20180355, verleend op 9 maart 2018. Soort: Federaal.

 • Master Operations en Kwaliteitsmanagement
  RVOE-overeenkomst: 20180081, verleend op 19 januari 2018. Soort: Federaal.

 • Meester in computerbeveiliging
  RVOE-overeenkomst: 20160037, verleend op 28 januari 2016. Soort: Federaal.

 • Master's Degree in Website Management en Engineering
  RVOE-overeenkomst: 20160038, verleend op 28 januari 2016. Soort: Federaal.

 • Master in ontwerp en beheer van technologische projecten
  RVOE-overeenkomst: 20170996, verleend op 16 augustus 2017. Soort: Federaal.

 • Master in geïntegreerde managementsystemen
  RVOE-overeenkomst: 20180082, verleend op 19 januari 2018. Soort: Federaal.

Naast de SEP Bachelors en SEP Masters biedt UNIR Mexico de mogelijkheid om Europese postdoctorale graden te studeren in verschillende disciplines, uitgereikt door de Internationale Universiteit van La Rioja. De meeste van deze titels zijn officiële masterdiploma's die worden erkend in de Europese hogeronderwijsruimte.

"In de voorhoede van het onderwijzen-leren onderwijsmodel"

De Internationale Universiteit van La Rioja in Mexico heeft altijd een voortrekkersrol gespeeld in het onderwijsmodel voor online onderwijzen en leren. UNIR heeft informatietechnologieën onderschreven, zowel in zijn academische faculteit als bij het genereren van inhoud, essentiële aspecten om dit educatieve leiderschap te behouden. Deze digitale cultuur heeft het mogelijk gemaakt om operationele schema's op te stellen op basis van de erkenning van de inspanningen en de maximale prestaties van haar docenten en studenten.

UNIR Mexico is erin geslaagd om alle deugden van een succesvol model in constante evolutie te positioneren om een solide aanbod van bachelor- en masteropleidingen op te zetten. In een land als het onze, dat een grote vraag naar professionals op gebieden als onderzoek, onderwijs, industrie en de productie van goederen en diensten handhaaft, presenteert UNIR Mexico zich als een gunstige en unieke optie in termen van levensvatbaarheid, kosten en te behalen resultaten. behaald

Ik nodig je uit om deel uit te maken van deze veelomvattende, meervoudige universiteit die zich inzet voor haar principes en waarden. Professoren, studenten, verwante instellingen en geïnteresseerden in het kennen van en zich verdiepen in dit innovatieve model van internationale universiteit zijn welkom.

mtr. Francisco David Mejía Rodríguez, rector UNIR Mexico.

"Duidelijke roeping en passie voor lesgeven"

Bij UNIR Mexico geloven we dat internet en de wereld van technologie barrières van tijd en ruimte doorbreken, zodat we toegang hebben tot informatie, kunnen communiceren en samenwerken met mensen.

Om deze reden is het mogelijk om met kwaliteit en excellentie te innoveren in nieuwe vormen en methoden van lesgeven en leren, waardoor de universiteit dichter bij de wereld van werk komt, bij de behoeften van uitgebreide training, bij het verwerven van vaardigheden en het genereren van kennis .

UNIR Mexico heeft officieel geldige Bachelors en Masters (RVOE) in Mexico en een breed scala aan Europese Masters in verschillende disciplines. We blijven werken aan de uitbreiding van ons academisch aanbod in overeenstemming met de opleidingsbehoeften van ons land, zowel in bachelor- als masteropleidingen.

Bij UNIR zijn we ervan overtuigd dat inzet en inzet worden beloond. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de student het best mogelijke onderwijs krijgt. Onze duidelijke roeping om les te geven en de passie van de hele onderwijsgemeenschap vormen de beste garantie op succes.”

Julieta Palma Anda, algemeen directeur UNIR Mexico.

Locaties

 • Mexico City

  Eje Vial 7 Sur, 8, 03920, Mexico City

 • Mexico City

  Mexico City, Mexico

  Vragen