Keystone logo
© Elisava
UNIR

UNIR

UNIR

Invoering

De missie van UNIR is de uitgebreide opleiding van studenten in de vaardigheden, competenties en kennis die nodig zijn om uit te blinken in de hedendaagse samenleving. UNIR is toegewijd aan het voldoen aan de behoeften en verwachtingen van onze belanghebbenden: studenten, docenten en onderzoekers, administratief personeel, overheden en de samenleving in het algemeen - door het verstrekken van kwaliteitsonderwijs dat streeft naar voortdurende verbetering en uitmuntendheid. We hebben speciale aandacht voor mensen die door omstandigheden niet op de campus kunnen studeren of die de voorkeur geven aan de meer open, innovatieve oplossingen die opkomende technologieën kunnen bieden online .

waarden

De waarden van UNIR zijn:

 • Onze toewijding aan het succes van studenten.
 • Onderwijs op maat, studenten begeleiden tijdens hun studie en hen ondersteunen bij het zoeken naar een baan.
 • Voortdurende aandacht voor innovatie in onze onderwijs- en leermethoden.
 • Ondernemingszin stimuleren en bevorderen.
 • Het vermogen om te voldoen aan de verwachtingen van studenten, docenten en onderzoekers, administratief en dienstverlenend personeel, overheden en de maatschappij in het algemeen.
 • Opleidingen en studieprogramma's die voldoen aan de behoeften van de samenleving.
 • Zorgvuldige aandacht voor de kwaliteit van het onderwijs en de middelen.
 • Een open benadering van de internationale dimensies van universitair onderwijs.

Bovendien is UNIR, de Online Universiteit, specifiek toegewijd aan het integreren van nieuwe technologieën als een effectief hulpmiddel voor leren in een universitaire omgeving. Er zijn drie belangrijke aspecten van onze methodologie die we willen benadrukken. Ten eerste streeft UNIR ernaar om effectief onderwijs te bieden dat zich richt op elke student afzonderlijk, waarbij het tempo van het leerproces van de student wordt aangepast aan zijn/haar omstandigheden. Ten tweede, om dit streven te vervullen, voorziet UNIR elke student van een tutor om de problemen van anonimiteit en overbevolking, die zo gebruikelijk zijn in het hoger onderwijs, te vermijden. Ten derde zorgt UNIR ervoor dat de faculteit en het managementpersoneel volledig toegewijd zijn aan elke student die - soms met aanzienlijke opofferingen - begint aan het avontuur van het nastreven van een universitair diploma.

Locaties

 • Logroño

  Avenida de la Paz, 137 Logroño, 26004, Logroño

 • Logroño

  Avenida de la Paz, 137 Logroño, 26004, Logroño

  Opleidingen

  Vragen