Keystone logo
University of Neuchatel, Faculty of Economics and Business Master Of Science In International Business Development (MScIBD)
University of Neuchatel, Faculty of Economics and Business

Master Of Science In International Business Development (MScIBD)

0 Semesters

Request teaching languages

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Doelstellingen van het programma


De Master of Science in International Business Development (MScIBD) studie is opgevat op een zodanige wijze dat studenten en de toekomstige beheerders de mogelijkheid om in het beheer van het internationale bedrijfsleven zijn gespecialiseerd voor het MKB / KMI of grote bedrijven. Het onderwijs is gericht op het ontwikkelen van onderzoekscapaciteiten (hoge theoretische en methodologische niveau) als naar de professionele wereld en de vaardigheden die nodig zijn voor het beheer van het internationale bedrijfsleven.

&nbsp

&nbsp

Programma Voordelen

&nbsp

De onderscheidende kenmerken van het MScIBD programma is dat ze beantwoorden aan bedrijven specifieke behoeften. Cursussen worden gegeven in het Frans of Engels. Een stage in een Zwitserse of buitenlandse bedrijf / organisatie kan een deel van de cursus.

&nbsp

&nbsp

Perogram Structuur

&nbsp

De 90 ECTS studiepunten van de MScIBD zijn verdeeld over cursussen en seminars, mobiliteitsprogramma's en een verplichte scriptie van 24 ECTS, die kan bestaan ​​uit ofwel een stage scriptie of een scriptie onderzoek. De lengte van het programma wordt vastgesteld door elke student (2 tot 6 semesters), afhankelijk van zijn / haar beschikbaarheid.

&nbsp

&nbsp

Loopbaanperspectief

  • KMO's / KMI's
  • grote bedrijven
  • multinationale ondernemingen
  • NGO's, internationale organisaties

De economie van de behoefte aan goed opgeleide managers in het internationale bedrijfsleven een uitbreiding van de arbeidsmarkt potentieel om een ​​groot aantal landen.

&nbsp

&nbsp

Student Profile

&nbsp

Deze opleiding staat open voor alle studenten in het bezit zijn van ofwel een bachelor's degree in bestuur en de economie van een Zwitserse universiteit of een ander diploma gewaardeerd gelijkwaardig commissie de toelating's.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen