Keystone logo
University  of Milano - Bicocca MSc-graad in materiaalwetenschappen en nanotechnologie
University of Milano - Bicocca

MSc-graad in materiaalwetenschappen en nanotechnologie

Milan, Italië

2 Years

Engels

Full time

15 May 2025

15 Oct 2025

EUR 1.056 / per year

Op de campus

Invoering

Dit programma biedt geavanceerde kennis in de fysica en chemie van materialen, waardoor je de vaardigheden verwerft om atomaire en moleculaire structuren te ontwerpen en materialen met specifieke functies te creëren.

We verwelkomen studenten met verschillende wetenschappelijke achtergronden via een eenvoudige toelatingsprocedure, die een cv-evaluatie en een gesprek omvat. Het programma biedt een internationale leerervaring die je voorbereidt op een wereldwijde carrière.

Onze MSc Degree in Materials Science and Nanotechnology hanteert een alomvattende benadering van onderzoek en technologische innovatie, met de nadruk op duurzaamheid. We streven ernaar om mensen te ontwikkelen die in staat zijn om innovatieve oplossingen te bieden voor complexe wereldwijde uitdagingen.

Daarnaast bieden we een duaal MSc-traject aan in samenwerking met aan de KU Leuven. Dit traject richt zich op duurzame materialen, waardoor studenten in hun tweede jaar de MSc Degree in Materials Engineering van de KU Leuven en de MSc Degree in Sustainable Materials (SuMa) van het European Institute of Innovation and Technology (EIT) kunnen behalen, naast de MSc Degree in Materials Science and Nanotechnology.

toelatingen

leerplan

Programma collegegeld

Over de school

Vragen