Keystone logo
University  of Milano - Bicocca Master in internationale economie
University of Milano - Bicocca

Master in internationale economie

Milan, Italië

2 Years

Engels

Full time

15 May 2025

15 Oct 2025

EUR 1.056 / per year

Op de campus

Invoering

De Master's Degree in International Economics biedt geavanceerde kennis en vaardigheden in de kerngebieden van de economie door middel van geavanceerde cursussen in macro-economie, micro-economie, internationale economie, econometrie en, speltheorie, Europese studies, industriële organisatie en arbeidseconomie.

Om een diepgaande kennismaking met de verschillende theoretische concepten mogelijk te maken, moeten de studenten ook cursussen volgen op het gebied van management, bedrijfsfinanciering, bedrijfsstrategie en Europees en internationaal contractenrecht, mededingingsrecht en arbeidsrecht. Het algemene doel van de opleiding is studenten op te leiden voor een loopbaan als toegepast econoom in de particuliere sector en bij de overheid en internationale organisaties.

Onze alumni zijn en werken wereldwijd als junior econoom, bedrijfsanalist, beleidsadviseur en onderzoeker bij internationale bedrijven, internationale bedrijven, financiële instellingen, de overheid en internationale organisaties.

Het programma biedt ook een sterke basis voor doctoraatsstudies. Onze alumni schrijven zich met succes in voor Italiaanse en internationale doctoraatsprogramma's.

toelatingen

leerplan

Programma collegegeld

Over de school

Vragen