Keystone logo
University of Caen Normandy

University of Caen Normandy

University of Caen Normandy

Invoering

Kiezen voor de University of Caen Normandy - UNICAEN betekent: profiteren van een rijk en innovatief kwaliteitsonderwijs, aangeboden worden met diensten die aansluiten op uw behoeften, toegang krijgen tot sportieve, culturele en associatieve diversiteit.

De University of Caen Normandy is een belangrijke speler en een drijvende kracht achter de ontwikkeling van hoger onderwijs en onderzoek in Normandië. Het verwelkomt meer dan 29.000 studenten op verschillende campussen in de agglomeratie Caen en de regio's Cherbourg-en-Cotentin, Alençon, Lisieux, Saint-Lô en Vire.

Trakteer uzelf bij de University of Caen Normandy op alle voordelen van de regio Normandië, zoals de kustlijn, de nabijheid van het Verenigd Koninkrijk, de snelle en gemakkelijke toegang tot Parijs en culturele en aantrekkelijke sportactiviteiten. De regio heeft ook een sterke culturele traditie die zowel wordt geïllustreerd door grote internationale evenementen (vieringen van de landing in Normandië van de Tweede Wereldoorlog, internationale paardensportwedstrijden, de Grande Armada, ...) als door de diversiteit van zijn erfgoed (Mont Saint Michel - 8ste wereldwonder, Château de Caen, het Vredesmonument, impressionistische schilderkunst, ...).

Locaties

  • Caen

    Esplanade de la Paix, 14000, Caen

    Vragen