Keystone logo
Uniabeu Centro Universitário

Uniabeu Centro Universitário

Uniabeu Centro Universitário

Invoering

50's - HOE HET ALLEMAAL BEGON.

Het begon allemaal in de jaren ABEU ( Braziliaanse Vereniging voor Universitair Onderwijs ) begon met de Ginásio Belford Roxo. Op dat moment was Belford Roxo nog steeds deel uit van de gemeente Nova Iguaçu.

JAREN '60 DECENNIUM - BEGIN VAN TECHNISCH GEBIED.

In de jaren '60 ABEU schiep de Technische School van Belford Roxo. In 1964 natuurlijk de boekhouding werd al aangeboden in de regio. Omdat de vraag was geweldig, de Bank breidde haar aanbod van technische opleidingen het creëren van het Technologisch Centrum in Nova Iguaçu. In dezelfde periode kwamen de professionele cursussen.

70's - MACHTIGING OM SUPERIEURE CURSUSSEN AAN TE BIEDEN

Het hoger onderwijs komt naar ABEU . Met de MEC- autorisatie begint de instelling cursussen in Management en Accounting aan te bieden . Als gevolg van de levering van deze twee cursussen werd gemaakt van de Faculteit der Economische Wetenschappen, boekhoudkundige en administratieve Nova Iguaçu. Ook bij deze gelegenheid de ABEU werd erkend als een klinische entiteit, sociale, educatieve en filantropische karakter, uitgeroepen als Openbaar Nut Federal.

80'S - DE UITVOERING VAN DE NILÓPOLIS-EENHEID

We zijn al in de jaren '80, de tijd van de schepping van de Nilópolis eenheid en bieden de cursus in Computer Technology. Als gevolg van de succesvolle uitvoering van het hoger onderwijs, ABEU Faculdades Integradas is gemaakt. In hetzelfde decennium, ABEU Colleges Island was ook actief.

JAREN 90 - EERSTE FACULTEIT VAN ANGRA DOS REIS

In de jaren '90 ABEU bereikt Integrated College Angra dos Reis als de eerste universiteit in de regio, het aanbieden van cursussen in Management and Technology in Development of Systems Analysis.

JAAR 2000 - ABEU UNI ABEU !

We zijn aangekomen in het nieuwe millennium, een tijd van grote verandering ook voor ABEU . In 2002, wordt de instelling geaccrediteerd door de MEC als Uni ABEU University Center. Als het allemaal begon in Belford Roxo, de ouder unit was in die gemeente. Naast het hoofdkantoor was Uni ABEU al eigenaar van de eenheden Nilópolis, Nova Iguaçu, Angra dos Reis en Rio de Janeiro.

HUIDIG SCENARIO - REFERENTIE-INSTELLING IN DOWNTOWN

ABEU 50 hier is Uni ABEU niet gestopt met groeien. Vandaag zijn er 14 undergraduate en 14 graduate. Met Baixada Fluminense zijn we een referentie in het hoger onderwijs. Studenten die door middel van onze eenheden passeren hebben hetzelfde doel - om professioneel te groeien met de kwaliteit van de opleiding, volledig gefocust op de arbeidsmarkt.

Locaties

  • Rio de Janeiro

    Rua Itaiara,301, 26113-400, Rio de Janeiro

    Vragen