Keystone logo
University of Notre Dame Master in de architectuur (M.Arch) *
University of Notre Dame

Master in de architectuur (M.Arch) *

Notre Dame, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De afstudeerprogramma's van de Notre Dame School of Architecture in architectuur en stedenbouw bevorderen gebouwde omgevingen die duurzaam, nuttig en mooi zijn en die sterke gemeenschappen ondersteunen. De school probeert ontwerpers, wetenschappers, natuurbeschermers en pleitbezorgers voor de gebouwde omgeving op te leiden die een leidende rol zullen spelen in hun beroep en die hun vaardigheden en belangenbehartiging kunnen vertalen naar een verscheidenheid aan disciplines en arena's.

Om deze doelen te bereiken, promoot het curriculum voor afgestudeerden een holistische benadering van ontwerponderwijs en het begrip van detail, gebouw en stad als een continu en onderling afhankelijk scalair spectrum. Het omvat zowel intellectuele inspanningen als het praktisch onderwijzen van ambacht, zodat de beste lessen uit een historisch precedent kunnen worden geleerd, uitgebreid en gecombineerd met een oordeelkundig gebruik van hedendaagse strategieën, materialen en methodologieën om bij te dragen aan gebouwen en stedenbouw die zijn ecologisch en cultureel duurzaam.

Tot voor kort boden de afstudeerprogramma's van de School of Architecture twee verschillende “tracks” aan, respectievelijk gericht op klassieke architectuur en stedenbouw. De bedoeling was om studenten gedurende twee semesters de kans te bieden om zich te verdiepen in de specifieke problemen van de ene of de andere schaal. Als onderdeel van het recente besluit van de school om de onafscheidelijkheid van gebouwontwerp en stedenbouw te versterken, hoeven studenten niet langer een van de twee tracks te kiezen die door sommigen als ongelijksoortige studierichtingen worden beschouwd. De ontbundeling van de cursuskeuzes elimineert geen van de cursussen die de twee tracks vormden. In plaats daarvan kunnen deze cursussen nu a la carte door studenten worden geselecteerd, waardoor studenten meer flexibiliteit krijgen die geïnteresseerd zijn in het uitdiepen van meerdere schalen en problemen.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • Master in architectuur en stadsduurzaamheid
  • Parma, Italië
 • Universitaire master in biodigitale architectuur
  • Barcelona, Spanje
  • Sant Cugat del Vallès, Spanje
 • Gespecialiseerde Master in Ontwerp voor Architectuur
  • Milan, Italië