Keystone logo
University Mediterranean Podgorica

University Mediterranean Podgorica

University Mediterranean Podgorica

Invoering

Onze universiteit biedt u moderne opleidingen, die gebaseerd zijn op de samenhang van zowel de theoretische en praktische kennis en zijn volledig aangepast aan de moderne veranderingen op de arbeidsmarkt.

Onze professoren, assistenten en de partners van onze universiteit zal je helpen tijdens je studie met hun kennis, ervaring, enthousiasme en onvoorwaardelijke steun aan gespecialiseerde kennis die u zal helpen om volledig te reageren op de uitdagingen van de moderne zakelijke activiteiten te verwerven.

Met uw keuze u opent tal van mogelijkheden wanneer we spreken over uw persoonlijke betrokkenheid, niet alleen binnen onze universiteit, maar al de Atlas Group, het lid van die we zijn. Op die manier krijgt u de kans om te verbeteren en beter uw kennis, vaardigheden en competenties die u aanschaft tijdens je studie, maar ook bij te dragen aan de toekomstige ontwikkeling en de welvaart van de hele groep.

Faculteit Bedrijfskunde "Montenegro Business School"University" mediterrane "Podgorica, is een jonge onderwijsinstelling in Montenegro die geleidelijk breidt haar curriculum om een ​​behoefte aan hoge kwaliteit en up-to-date opvoeding van jongeren te voldoen. De faculteit werkt daarnaast ook aan de internationalisering van het onderwijs, maar ook aan de ontwikkeling van opleidingen in het Engels. Naar aanleiding van deze verbintenis, de faculteit gebruikt een kans voor samenwerking met buitenlandse universiteiten in het Tempus-project DEBUUT-M.

Locaties

 • Podgorica

  Vaka Đurovića bb, 81000

  Opleidingen

   Instelling biedt ook:

   Vragen