Keystone logo
© Eva Dang
University of Leicester, School of Business

University of Leicester, School of Business

University of Leicester, School of Business

Invoering

De Universiteit van Leicester School of Business heeft een uitstekende reputatie voor postdoctorale onderwijs. Hier studeren zal je helpen voor te bereiden op een brede waaier van carrièremogelijkheden bij de overheid, het bedrijfsleven en de financiële sector, maar ook voor toekomstig onderzoek.

Over de School De universiteit van Leicester School of Business is opgericht in 2016, waardoor de uitstekende expertise in Economie en Management samen om een ​​world-class business school te creëren.

Full-time MSc Degrees MSc Banking en International Finance

Deze cursus is voor u als u wilt een analytische benadering van de gebruikte materialen in de moderne bankwezen en financiën in de internationale context methoden te begrijpen.

msc business analyse en financiën

Deze cursus is voor u als u wilt uw begrip van de economie en kwantitatieve technieken toe te passen op de analyse van de problemen in het bedrijfsleven regelgeving, organisatie en financiën.

MSc Finance

CFA® Program Partner van het CFA Institute Deze cursus is voor u als u wilt de mechanica van de financiële markten te leren, de financiële besluiten van ondernemingen en de aard van de financiële risico's te begrijpen.

MSc Financial Economics

Deze cursus is voor u als u wilt uw kennis van economie of Finance verdiepen en mogelijk gaan om een ​​doctoraat of onderzoek op het gebied van economie of Finance te bestuderen.

msc financieel risicobeheer Wij zijn een Academic Partner van GARP - The Global Association of Risk Professionals. Deze cursus is voor u als u wilt jezelf uit te rusten met de vaardigheden van het risico management technieken, kwantitatieve analyse, financiële analyse en programmering.

phd Onze School of Business is-onderzoek leidde, toegewijd aan het produceren van de hoogste kwaliteit beurs erkent de belangrijke relatie tussen excellentie in onderzoek en in het onderwijs.

Promovendi voltooien een onafhankelijk onderzoek onder begeleiding van een begeleidingsteam. Het onderzoek is normaal voltooid over een periode van 3 tot 3,5 jaar (voltijd) of 6-6,5 jaar (part-time / afstandsonderwijs) maximum.

Wij bieden Economics PhD begeleiding in gebieden verenigbaar is met het onderzoek belangen van onze wetenschappelijke staf, waaronder:

Game Theory Mechanisme Ontwerp Behavioral Economics Industriële Organisatie Groei Theorie Economie en Overheid Labour Economics Politieke Economie Economie van migratie Gezondheidseconomie Organisatie Theorie Bedrijfsethiek Marketing en consumptie Accounting en Finance Politieke Economie Human Resource Management

Wij bieden begeleiding voor de mate van:

Doctor of Philosophy (PhD) - Full-Time Master of Philosophy (MPhil) - Full-Time

Locaties

  • Leicester

    Ground Floor Astley Clarke Building University of Leicester , LE1 7RH, Leicester

    Vragen