Keystone logo
Cardinal Stefan Wyszynski University in Warsaw

Cardinal Stefan Wyszynski University in Warsaw

Cardinal Stefan Wyszynski University in Warsaw

Invoering

OVER ONZE UNIVERSITEIT (kardinaal Stefan Wyszynski University)

De Cardinal Stefan Wyszynski University in Warsaw ( UKSW ) werd opgericht op 3 september 1999. De universiteit werd opgericht op basis van de voormalige Academie voor Katholieke Theologie (1954-1999). Kardinaal Stefan Wyszynski University is een openbare universiteit met 32 ​​studierichtingen (op 10 faculteiten), meer dan 16.000 studenten, 737 academische leraren en 383 administratief personeel. Studies worden uitgevoerd in een voltijdsysteem en een deeltijdsysteem, zowel in een langcyclisch systeem (master) als in een eerste cyclus (bachelor). De UKSW biedt ook professionele kwalificaties in postdoctorale en doctorale programma's. Studies uitgevoerd in de meeste van de velden zijn gecertificeerd door de Staat Accreditatie Commissie. Studenten hebben de mogelijkheid om door te gaan naar meer dan 60 universiteiten in Europa in het kader van het Erasmus-programma. Er zijn tal van student wetenschappelijke verenigingen en studentenorganisaties, studenten theater en koor. Er zijn ook sportfaciliteiten.

OVER ONZE FACULTEIT (Faculteit der Christelijke Filosofie)

De faculteit van de christelijke wijsbegeerte omvat drie instituten: Instituut voor Wijsbegeerte, Instituut voor Psychologie en Instituut voor Ecologie en Bio-ethiek, inclusief in totaal 16 secties en meer dan 30 leerstoelen. De faculteit heeft een zelfstandig computerlaboratorium, een diagnostisch laboratorium, een bibliotheek en een laboratorium met het Vienna Test System (VTS). Sinds 2014/15 jaar hebben onze studenten toegang tot het nieuwe Laboratorium voor Natuurwetenschappen en Central Psychological Laboratory. Onze missie is om uw studenten te voorzien van onze studievriendelijke omgeving waarin onderzoek en onderwijs samenkomen. De faculteit biedt:

2
 • Bachelor- en Master-niveau programma's 'in filosofie en milieubescherming
 • Geïntegreerd master-level programma in de psychologie
 • programma's Ph.D. in filosofie en psychologie

In onze studieprogramma's streven we ernaar om divers en aantrekkelijk onderwijs aan te bieden op basis van uitgebreide theoretische, methodologische en praktische kennis. De faculteit bewaakt haar toekomst door onderzoek van hoge kwaliteit te ontwikkelen. De faculteit publiceert eigen drie wetenschappelijke tijdschriften: "Studia Psychologica", "Studia Philosophiae Christianae" en "Studia Ecologiae et Bioethicae." Onlangs beoordeelde de faculteit "Een categorie" in het nationale accreditatieproces, wat aantoont dat het volledig voldoet aan de vereisten die zijn vastgelegd in zijn missie. https://www.facebook.com/Study-with-us-Faculty-of-Christian-Philosophy-CSWU-Warsaw-1130218280409999/

UKSW" src="//www.masterstudies.com/element_db/37/37043_rsz_school2.jpg" alt="UKSW" />

ONZE MISSIEVERKLARING IN INTERNATIONALISERING

We kijken verder dan de grenzen van onze eigen universiteit en de sterke ondersteuning en bevorderen de internationale mobiliteit van zowel medewerkers als studenten van onze faculteit. Jaar na jaar verwelkomend en steeds meer internationale studenten in onze academische gemeenschap. De faculteit Christelijke Wijsbegeerte werkt momenteel samen met buitenlandse universiteiten, wetenschappelijke instellingen en onderzoeksinstellingen. Wij geloven dat het een belangrijk deel van onze ontwikkeling is. Daarom streeft onze faculteit ernaar om niet alle vormen van internationale samenwerking te faciliteren en om voorwaarden te scheppen voor het opzetten van nieuwe modellen voor internationale samenwerking. We heten al onze gasten uit het buitenland van harte welkom!

STUDIE OP FACULTEIT VAN CHRISTELIJKE FILOSOFIE

UKSW" src="//www.masterstudies.com/element_db/36/36867_rsz_4.jpg" alt="UKSW" />

Studenten van Europese universiteiten die het Erasmus Bilateraal Akkoord met de Faculteit Christelijke Filosofie op het gebied van filosofie, psychologie of milieubescherming hebben ondertekend, besteden een of twee semesters aan het studeren aan elk van onze instituten. Houd er rekening mee dat de inkomende Erasmus-studenten officieel moeten worden genomineerd door hun thuisinstelling. Elk jaar biedt de Faculteit der Christelijke Filosofie een aantal cursussen Engels voor internationale studenten.

8 REDENEN OM MET ONS TE BESTUDEREN

UKSW" src="//www.masterstudies.com/element_db/36/36868_rsz_5.jpg" alt="UKSW" />

 1. Cursussen in het Engels: studenten krijgen een selectie cursussen aangeboden in het Engels in psychologie, filosofie, milieubescherming. Jaar na jaar streven ze ernaar ons aanbod aantrekkelijker en diverser te maken.
 2. Oriëntatietraining: om u te helpen zich te vestigen tijdens uw eerste dagen in Warschau, heeft ons International Office een oriëntatietraining voor Erasmus-studenten ontworpen met nuttige tips, informatie en mogelijkheden om uw mede-Erasmus-studenten te ontmoeten. U wordt per e-mail over het exacte tijdstip van de oriëntatietraining gemaild.
 3. Mentorprogramma: om u te helpen uw weg te vinden op de universiteit en in Polen, kunt u vragen stellen over uw persoonlijke Poolse buddy - een Poolse student die al uw praktische vragen kan beantwoorden, u de weg wijzen in Warschau, in uw faculteit, in Poolse gewoonten , enz. Dit soort hulp wordt geleverd door het Erasmus Student Network (ESN). ESN is een studentenorganisatie die de mobiliteit van studenten ondersteunt. Het doel is om de integratie te verbeteren door reizen, feesten en evenementen te organiseren voor internationale en lokale studenten. Leden van onze ESN bieden hulp en ondersteuning vanaf het begin van uw verblijf in Polen (Mentor-programma). Ga voor meer informatie naar www. UKSW .esn.pl
 4. Hulp en ondersteuning van coördinatoren: coördinatoren zijn de personen die verantwoordelijk zijn voor de mobiliteitsprogramma's. Elke internationale student wordt ondersteund door twee coördinatoren: de academische coördinator (dr. Katarzyna Knopp, dr. Zuzanna Górska) en de administratieve coördinator (Mariola Sadowska). Zij helpen je graag tijdens je studie aan onze faculteit.
 5. Accommodatie: we kunnen een kamer aanbieden in de studentenresidentie in tweepersoonskamers. Elke kamer is uitgerust met internetverbinding, een toilet, twee douches, een eetkamer met fornuis en koelkast. In de slaapzaal hebben studenten toegang tot tv-kamer, woonkamer, leeszaal, was- en droogfaciliteiten. De huurprijs is ongeveer EUR 100-150 per maand.
 6. Polen - aantrekkelijk land van bestemming: Polen bereikte met 8e plaats in de ranglijst van de beste nationale merken, onder de categorie "Rising Star" en uitgevoerd door de Country Brand Index, wat aangeeft dat de landen het aantrekkelijkst zijn voor toeristen. Bezoekers van Polen ontdekken de fijne cultuur, de schilderachtige landschappen en de buitengewone historische bezienswaardigheden. Of het nu gaat om het verkennen van steden, historische monumenten of natuur, bezoekers zullen zeker rijke herinneringen meebrengen. Polen is een aantrekkelijke bestemming voor studenten. In het academisch jaar 2012-13 was ons land het 7e meest populaire land van bestemming in de EU met 10 772 inkomende studenten. Bovendien wordt Polen beschouwd als een van de goedkoopste landen in de EU om als student te leven.
 7. Warschau - de plaats van de studenten van de Universiteit wordt gevestigd in Warshau - de hoofdstad van Polen. Warschau is een van de snelst ontwikkelende Europese steden en het centrum van het politieke, sociale en culturele leven. Warschau heeft ook een rijk academisch leven - het herbergt meer dan 200.000 studenten per jaar. Warschau met zijn charme en zijn vele culturele en recreatieve activiteiten is een geweldige stad om te verkennen en een geweldige toeristische bestemming. Bovendien heeft de stad een bevoorrechte geografische ligging, halverwege tussen de zee en de berg.
 8. Pools uw Pools: wij bieden vrijwillige cursus Pools (betaald). Bovendien kunt u uw Poolse uitgaan met uw Poolse vrienden oefenen.

Locaties

 • Warsaw

  Dewajtis 5, 01-815, Warsaw

  Vragen