Keystone logo
University For Information Science And Technology

University For Information Science And Technology

University For Information Science And Technology

Invoering

De middelbare school en denken van een universiteit bij te wonen? Nou dan ben je aan het juiste adres!

De Universiteit van Informatie Wetenschappen en Technologie, "St. Paul de Apostel" (UIST) is één van de meest gastvrije universiteiten in Macedonië. Met een toegewijd personeel en administratie, alle studenten die UIST wonen laat het gevoel alsof ze een nieuwe familie. UIST multiculturele studentenpopulatie is zeer duidelijk vooral tijdens de jaarlijkse Culturele Dagen dat de rijkdom en het erfgoed van culturen presenteren in het Univé | rsity. Neem een ​​kijkje op de International Corner en je zult zien voor jezelf.

UIST heeft sterke academische wortels die wordt getoond door middel van haar kennis studentenpopulatie en academisch personeel. De meeste lessen worden georganiseerd in kleine groepen studenten die helpt om ervoor te zorgen dat de docenten in staat zijn om zoveel mogelijk informatie nodig terwijl aan de behoeften van elke individuele leerlingen 'overdragen. Dit draagt ​​bij aan de persoonlijke academische benadering en behandeling die de studenten krijgen op dit hoge niveau onderwijsinstelling. Alle lessen worden verdeeld tussen instructie / theoretische sessies en zelfstudie / practica.

Maak je klaar om te investeren in je toekomst en open je eigen deuren voor onderwijs van wereldklasse die grote succes in uw toekomstige loopbaan zorgt. UIST is op maat gemaakt om elke student te ondersteunen te bereiken voor hun dromen geweest. Log in om je toekomst!

De voorwaarden en de voorwaarden voor het verkrijgen van beurzen voor studeren aan UIST.

Ohrid

Ohrid is een van de oudste menselijke nederzettingen in Europa. Het is een toeristische, culturele en spirituele centrum van Macedonië. Geplaatst op de oever van het meer van Ohrid, die wordt geschat op ongeveer 3.000.000 oud te zijn en is een van de oudste meren ter wereld, de Stad van Ohrid, samen met het meer wordt geplaatst op de lijst van UNESCO werelderfgoed. Ohrid heeft de voordelen van een moderne stad met een roemrijk verleden en rijke cultuur in een werkelijk idyllische omgeving. Het is een mix van geschiedenis en het moderne leven. Ohrid biedt u de mogelijkheid voor het verblijf en studie in een gezonde omgeving vol tradities en culturele waarden. De aangename natuurlijke omgeving wordt doorsneden met moderne sociale en culturele leven.

Een volledige beurs zal worden toegekend aan een kandidaat uit elk van de in aanmerking komende landen: Republiek Azerbeidzjan, de Democratische Volksrepubliek Algerije, Republiek Angola, de Republiek Armenië, Verenigde Arabische Emiraten, Barbados, Bosnië en Herzegovina, de Federale Republiek Brazilië, Republic Burundi, Republiek Kameroen, de Volksrepubliek China, Kroatië, Tsjechië, Republiek Egypte, Estland, de Federale Democratische Republiek Ethiopië, Gabon Republiek, Republiek van Ghana, Georgië, de Staat Israël, Republiek India, Republiek Indonesië, Japan, de Republiek Kazachstan, Staat Koeweit, Lao Democratische Volksrepubliek, Republiek Letland, de Libanese Republiek, Litouwen, Maleisië, Marokko, de Republiek Moldavië, Mongolië, de Republiek Namibië, Sultanaat van Oman, Islamitische Republiek Pakistan, Palestina, Portugal, Republiek Polen, Staat Qatar, Roemenië, Rusland, Saoedi-Arabië, Slowakije, Slovenië, Koninkrijk Spanje, de Democratische Socialistische Republiek Sri Lanka, Verenigde Staten van Amerika, Nederland van Thailand, de Verenigde Republiek Tanzania, Tunesië, Oezbekistan, Oekraïne, Socialistische Republiek Vietnam, Republiek Hongarije, Arabische Republiek Zambia en de Organisatie van Amerikaanse Staten. De beurs voorziet in:

volledige collegegeld; visa en verblijfsvergunning vergoedingen retourlucht tarief van de aanvrager thuisland; accommodatie en maaltijden (vol pension) van de Universiteit van slaapzaal "Nikola Karev" in Ohrid, de Republiek Macedonië; een maandelijkse toelage van 5.000 MKD (ongeveer 82 euro); De deadline voor het indienen van aanvragen is 31 juli 2015

Neem voor meer informatie studiebeurzen aan buitenlandse studenten.

Locaties

  • Ohrid

    Partizanska bb, 6000 , Ohrid

    Vragen