Keystone logo
United International Business School MIM - Master in internationaal management - Business Analytics
United International Business School

MIM - Master in internationaal management - Business Analytics

9 Months

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

CHF 33.600 *

Blended, Afstand leren, Op de campus

* prijs kan verschillen op basis van locatie

Invoering

178299_UIBSprogrammabanner33.png

178421_UIBS-keybenefitsgifbanner.gif

Programmaduur: 9 tot 12 maanden, fulltime
Programma-indeling: voltijds, deeltijds, op de campus, online, hybride
Programmataal: Engels
Toegekend diploma: Master in International Management (MIM)
Deadline: geen deadline om te solliciteren
Locaties: Amsterdam, Antwerpen, Barcelona, Brussel, Genève, Madrid, Milaan, Tokio, Zürich
Startdata: 8

Programma duur

Voltijdstudenten kunnen een masterdiploma behalen in 1 academiejaar van 9 maanden, voor in totaal 3 kwartalen van elk 20 studiepunten, of binnen 12 maanden bij werkspreiding.

Deeltijdstudenten kunnen een masterdiploma behalen in 2 tot 3 academiejaren, afhankelijk van het aantal gevolgde cursussen per kwartaal, het cursusaanbod en de cursusplanning. Het voltooien van de helft van het typische aantal cursussen is gelijk aan tweemaal de typische duur van het voltijdse programma. Hoe flexibeler je werktijden, hoe meer cursussen je kunt volgen om sneller af te ronden. Studenten worden als parttime beschouwd als ze 6 of minder cursussen per kwartaal proberen. Raadpleeg de informatie over het lesrooster op deze pagina voor meer informatie over beschikbare cursussen. Deeltijdstudies zijn alleen beschikbaar voor studenten met een nationaal paspoort of verblijfsvergunning.

Start je studie tot wel 8 keer per jaar

Studenten kunnen kiezen uit meerdere startdata in de herfst, winter, lente en zomer van elk academisch jaar. Ons modulaire cursusontwerp en onze programmastructuur maken een optimale planning van het vervolgonderwijs mogelijk.

Vanwege de flexibele structuur en het modulaire ontwerp van het programma zijn er gedurende het academische jaar meerdere startdata beschikbaar in oktober, november, januari, februari, april, mei, juli of augustus. Alle campussen volgen dezelfde academische kalender.

178418_UIBS-startdata.jpg

Studie bestemmingen

Studenten kunnen elk kwartaal tussen campussen overstappen met gegarandeerde programmacompatibiliteit. Onze op kwartalen gebaseerde academische kalender zorgt voor een continue studie-ervaring in het buitenland in heel Europa en Azië.

Onze 9 wereldwijde campuslocaties zijn gevestigd in Amsterdam, Antwerpen, Barcelona, Brussel, Genève, Madrid, Milaan, Tokio en Zürich.

Onze campussen bevinden zich allemaal in het stadscentrum van verschillende spannende bestemmingen. Studenten worden aangemoedigd om voor een of meer kwartalen tussen campussen over te stappen, maar kunnen ook een enkele campus als hun favoriete bestemming kiezen. Studenten die liever kortere periodes in het buitenland verblijven, kunnen deelnemen aan onze seminarcursussen die worden gegeven door gastprofessoren op verschillende van onze campussen gedurende het academiejaar.

178411_UIBSfeatures11.png
178410_UIBSfeatures12.png
178409_UIBSfeatures13.png

accreditatie

Na succesvolle afronding van het studieprogramma ontvangen studenten een internationale privé Master in International Management (MIM) -graad met een specialisatie in Business Analytics, uitgereikt door het hoofdkantoor van de school in Zürich, Zwitserland, op basis van de aanbeveling van de faculteit van de lokale campussen waar credits werden verdiend.

Meer informatie over onze MIM in Business Analytics:

Doe mee aan een van onze aankomende webinars over het Graduate/Master-programma!

Meld u hier aan: aankomende webinars voor afgestudeerden/masters – United International Business Schools (UIBS)

leerplan

toelatingen

Programma collegegeld

Beurzen en financiering

Getuigenissen van studenten

Ranglijsten

Carrièremogelijkheden

Voorzieningen

Over de school

Vragen