Keystone logo
UIBS Metropolitan Business School MBA + master in marketingmanagement
UIBS Metropolitan Business School

MBA + master in marketingmanagement

Amsterdam, Nederlanden

9 Months

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 15.840

Blended, Afstand leren, Op de campus

Invoering

180326_Masterinmarketingmanagement.png

Management Theorie + Business Cases, Uitdagingen en Vaardigheden

Focus op de fundamenten van Financieel, Human Resource, Marketing en Supply Chain Management; combineer met cursussen uit onze hedendaagse clusters Global, Digital, Sustainable en Social Business; aanvullende cursussen kiezen uit gedeelde keuzevakken; uw zakelijke vaardigheden tijdens het programma verbeteren; en breng het allemaal samen in een Business Plan of Business Project.

De professionele carrière van iedereen is anders, en we hebben altijd geloofd dat jouw academische carrière dat ook kan zijn. Jij bent degene die je programma aanpast op basis van je eerdere studies, huidige interesses en toekomstige ambities. Je zult ook cursussen proberen met studenten van andere programma's en concentraties via gedeelde keuzevakken. Ons programma is gemodelleerd naar het al lang bestaande MBA-programma van onze academische partner, waardoor het ook gevalideerd is. We hebben het ons eigen gemaakt en verfijnd voor jonge grootstedelijke professionals zoals jij.

  • 90 studiepunten en beroepsgerichte duale masteropleiding voor pas afgestudeerden met een bachelordiploma en jonge professionals met of zonder werkervaring
  • Private Master in Marketing Management (UIBS), programmatisch geaccrediteerd door ACBSP & ECBE + Metropolitan Graduate Degree in Business Administration
  • 12 maanden fulltime, of 12 tot 36 maanden parttime, met 8 startdata per jaar
  • Engels als instructietaal op onze campus in het centrum van Amsterdam

Startdata

Onze academische kalender is gebaseerd op een kwartensysteem met vier kwartalen van 10 weken per jaar die elk uit twee termijnen van 5 weken bestaan. We verwijzen naar deze kwartalen als herfst, winter, lente en zomer, en naar deze termen eenvoudig als A en B. Door de flexibele structuur en het modulaire ontwerp van ons programma kun je je studie optimaal plannen en kiezen uit meerdere startdata in oktober, november, Januari, februari, april, mei, juli en augustus.

toelatingen

leerplan

Programma collegegeld

Over de school

Vragen