Keystone logo
UIBS Metropolitan Business School

UIBS Metropolitan Business School

UIBS Metropolitan Business School

Invoering

Toegewijd aan intercultureel onderwijs met een mondiaal perspectief, helpen we toekomstige managers hun volledige potentieel te bereiken, met het juiste programma en begeleiding bij elke stap.

Flexibele studieprogramma's

Onze flexibele studieprogramma's zijn gebaseerd op het Amerikaanse model van hoger onderwijs, waardoor studenten hun cursussen kunnen kiezen op basis van programma-eisen, eerdere studies, huidige interesses en toekomstige ambities.

Meerdere startdata

Studenten kunnen kiezen tussen meerdere startdata in de herfst, winter, lente en zomer van elk studiejaar. Ons modulaire cursusontwerp en onze programmastructuur zorgen voor een optimale planning van het vervolgonderwijs.

Professioneel ervaren faculteit

Academisch gekwalificeerde en professioneel ervaren professoren verbinden theorie en praktijk door hedendaagse casestudies in de klas te brengen en studenten voor te bereiden als de wereldleiders van de toekomst.

Wereldwijde studiebestemmingen

Studenten kunnen met UIBS één of meerdere kwartalen in het buitenland doorbrengen. Alle partnercampussen bieden vergelijkbare studieprogramma's en volgen vergelijkbare programmastructuren, zodat studenten een onderbrekingsvrij onderwijs kunnen ervaren.

Getuigenissen van studenten

Locaties

  • Amsterdam

    Weteringschans 28, , Amsterdam

Vragen