Keystone logo
United International Business School

United International Business School

United International Business School

Invoering

180192_startyourexperienceUIBS.png


United International Business Schools ( UIBS ) is sinds 2002 toegewijd aan intercultureel onderwijs met een mondiaal perspectief en is een onafhankelijke particuliere onderwijsinstelling met campussen in Europa en Azië. UIBS biedt flexibele bedrijfs- en managementstudies op het niveau van Undergraduate (Bachelor/BBA) en (Post)Graduate ( Master/MBA en Doctor/DBA ), leidend tot particuliere (programmatisch geaccrediteerde) graden, en tot Amerikaanse, regionaal geaccrediteerde en Europese staats- erkende graden in samenwerking met onze academische partners.

180179_UIBS-flexiblestudyprograms.gif


Onze flexibele studieprogramma's zijn gebaseerd op het Amerikaanse model van hoger onderwijs , waardoor studenten hun cursussen kunnen kiezen op basis van cursusvereisten, eerdere studies, huidige interesses en toekomstige ambities.

180180_UIBS-multiplestartingdates.gif


Studenten kunnen kiezen tussen meerdere startdata in de herfst, winter, lente en zomer van elk studiejaar. Ons modulaire cursusontwerp en programmastructuur zorgen voor een optimale planning van het vervolgonderwijs.

178418_UIBS-startingdates.jpg

180181_UIBS-transferbetweencampuses.gif


Studenten kunnen elk kwartaal heen en weer reizen tussen campussen met gegarandeerde programmacompatibiliteit . Onze kwartaal-gebaseerde academische kalender zorgt voor een permanente studie in het buitenland ervaring in Europa en Azië.

Onze 9 wereldwijde campuslocaties zijn gevestigd in Amsterdam, Antwerpen, Barcelona, Brussel, Genève, Madrid, Milaan, Tokio en Zürich.

Onze campussen bevinden zich allemaal in het stadscentrum van verschillende opwindende bestemmingen. Studenten worden aangemoedigd om voor één of meerdere kwartalen van de ene campus naar de andere te verhuizen, maar kunnen ook één campus als bestemming kiezen. Studenten die de voorkeur geven aan kortere periodes in het buitenland, kunnen deelnemen aan onze seminarcursussen die worden gegeven door gastprofessoren op verschillende van onze campussen gedurende het hele academiejaar.

178411_UIBSfeatures11.png
178410_UIBSfeatures12.png
178409_UIBSfeatures13.pngOnze werkelijk wereldwijde gemeenschap van studenten, docenten en personeel bestaat uit meer dan 95+ verschillende nationaliteiten van over de hele wereld, waarbij studenten grote waardering tonen voor culturele diversiteit en ondernemersinitiatief.

178428_UIBS-gifs.gif

180182_UIBS-professionallyexperiencedprofessors.gif


Academisch gekwalificeerde en professioneel ervaren professoren verbinden theorie en praktijk door hedendaagse casestudy's in de klas te brengen en studenten voor te bereiden om de wereldleiders van de toekomst te worden.

180183_UIBS-interactiveteachingmethods.gif


Door kleine klassen met maximaal 30 studenten kunnen professoren interactieve lesmethoden gebruiken , waardoor de groepsinteractie toeneemt, de groepsdynamiek verbetert en langdurige verbindingen tussen studenten worden opgebouwd.

Getuigenissen van studenten

toelatingen

Aanmeldingsdeadlines

Beurzen en financiering

Beurzen zijn beperkt beschikbaar, in de vorm van een korting op de totale programmakosten. Studenten kunnen een beurs aanvragen op basis van eerdere academische verdiensten (minimaal gemiddeld cijfer van 80% of meer). Beurzen zijn alleen beschikbaar voor voltijdstudenten op de campus. Neem rechtstreeks contact op met onze opnameafdeling voor meer informatie via: [email protected]

Campusfuncties

 • Campuslocaties in het centrum
 • Lokale fulltime teamleden
 • Hulp bij accommodatie voor huisvestingsopties buiten de campus
 • Studentenraad met regelmatig sociale activiteiten voor studenten
 • Buitenschoolse activiteiten zoals bedrijfsbezoeken en gastsprekers
 • Taalcursussen in samenwerking met lokale taalscholen

  Locaties

  • Zürich

   UIBS Main Campus Zurich

  • Antwerp

   UIBS Branch Campus Antwerp (BE) Cross-Cultural Education Center Koningin Astridplein 41 2018 Antwerp, Belgium, 2000, Antwerp

  • Barcelona

   UIBS Branch Campus Barcelona (ES) Cross-Cultural Education Center Rambla de Catalunya 2-4, 08007, Barcelona

  • Brussels

   UIBS Branch Campus Brussels (BE) Cross-Cultural Education Center Rue Dejoncker 42-46, 1060, Brussels

  • Madrid

   UIBS Branch Campus Madrid (ES) Cross-Cultural Education Center Calle de Goya 6, 28001, Madrid

  • Tokyo

   Satellite Campus Tokyo (JP) Spaces Business Center 1-6-1 Otemachi, Chiyoda-ku, Tokyo, 100-0004, Tokyo

  • Amsterdam

   UIBS Branch Campus Amsterdam (NL) Cross-Cultural Education Center Weteringschans 28, 1017 SG, Amsterdam

  • Milan

   Satellite Campus Milan (IT) Spaces Business Center Piazza Vetra 17, 20123, Milan

  • Geneva

   Satellite Campus Geneva (CH) Spaces Business Center Quai de l’Ile 13, 1204, Geneva

  • Tokyo

   Otemachi Building 1-6-1 Otemachi, Chiyoda-ku, 100-0004, Tokyo

  • Brussels

   Rue Dejoncker 42-46, 1060, Brussels

  Opleidingen

  Vragen