Keystone logo
University of Haifa, International School Master of Arts in Maritime Civilizations
University of Haifa, International School

Master of Arts in Maritime Civilizations

Haifa, Israël

1 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 10.600 / per year

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Programma beschrijving

Het internationale MA-programma in maritieme beschavingen biedt studenten een uitzonderlijke kans om de geschiedenis, archeologie en structuur van maritieme samenlevingen te verkennen, evenals de natuurlijke omgeving waarin ze zich ontwikkelden en de antropogene omgevingen waarin ze zich op dit moment bevinden. Studenten die deelnamen aan het programma onderzoeken een verscheidenheid van gebieden met betrekking tot maritieme beschavingen en het mariene milieu, met inbegrip van kust-en onderwaterarcheologie, mariene biologie en ecologie, maritieme geschiedenis, maritieme geologie en geomorfologie.

Het interdisciplinaire curriculum biedt geavanceerde kennis en onderzoekstrainingen aan studenten die geïnteresseerd zijn in het verkennen van menselijke interacties met de zee in een dynamische leeromgeving.

Wat ga je studeren

In de loop van de studie wordt speciale nadruk gelegd op havens, schepen en zeevaart als onderdeel van het maritieme erfgoed van de Middellandse Zee. Het programma belicht de ecologische en geomorfologische dynamiek in het oostelijke Middellandse Zeegebied en hun invloed op de interactie tussen mens en zee in de oudheid en in de moderne tijd. Dit programma biedt een balans tussen frontale lezingen en leren dat gebaseerd is op lopend, actief onderzoek dat wordt uitgevoerd in het veld en laboratoria bij het Departement van Maritieme Beschavingen en het Leon Recanati Instituut voor Maritieme Studies .

Culminerend in een sluitstukproject wordt het eenjarige programma in het Engels gegeven gedurende drie opeenvolgende semesters van oktober tot september. Studenten die het proefschrift willen vervolgen worden aangemoedigd om dit te doen en moeten een onderzoeksthesis indienen binnen een jaar na het voltooien van hun studie.

Na voltooiing van het programma, zullen de studenten worden beloond met een Master of Arts in Maritime Civilizations.

getuigenissen

118418_ScreenShot2019-07-15at3.42.10PM.png

Nicole Constantine, VS - Internationale MA in maritieme beschavingen - Cohort 2016-2017:

"Er was iets speciaals aan het zien van het land vanaf het water - het was een totaal nieuw perspectief dat ons allemaal toestond om na te denken over de rijke maritieme geschiedenis van het gebied."

" Er zijn maar een paar scholen in de wereld die programma's aanbieden in de mariene archeologie en Haifa sprak me aan omdat het zo interdisciplinair en zo hands-on was. Ik wilde het leven in Israël ervaren en het leek erop dat het programma me het perfecte cadeau gaf kans om in Israël te wonen, ervaring op te doen met archeologisch veldwerk en een diploma te behalen. "

" Voor al mijn positieve verwachtingen is het programma zelfs beter dan ik had gedacht." Ik kan constant meedoen aan opgravingen - ook onder water - en ik volg lessen bij professoren die aan de top staan, het beste deel over archeologie studeren in Israël is dat je leeft tussen de sites die je bestudeert. "

leerplan

Programma resultaat

toelatingen

Getuigenissen van studenten

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen