Keystone logo
The University Of Georgia

The University Of Georgia

The University Of Georgia

Invoering

The University Of Georgia is een vooraanstaande, grootste particuliere onderwijsinstelling in Tbilisi, Georgia, IS lid van de European Higher Education Area (EHEA), The Bologna Follow-Up Group - BF UG , Verklaring van Kopenhagen , (basis voor de ontwikkeling van het wederzijdse kader voor kwaliteitsborging voor onderwijs en opleiding in Europa), ENIC-NARIC-netwerk ( academische erkenning en mobiliteit van de EU ); MCI in India, MSRT-erkenning in Iran, Yok in Turkije en veel vergelijkbare onderwijsintegratie en -overeenkomsten. Dit en universitair agressieve onderzoeksniveau maakte de universitaire prestaties zeer opmerkelijk in de regio en graden en diploma's zijn wereldwijd geaccrediteerd en zeer acceptabel in de EU en de VS.

UG heeft bereikt om de beste educatieve infrastructuur en hoge onderwijsstandaarden in de Kaukasus te verwerven. Vandaag staat UG vooraan in regionale onderwijsinstellingen, toegewijd aan de persoonlijke groei van elke student, zodat ze niet alleen afstuderen als vakkundig opgeleide professionals, maar ook bereid zijn om de uitdagingen van de echte wereld aan te gaan. The University Of Georgia is uitgerust met moderne computertechnologieën en nieuwste laboratoria. In overeenstemming met theoretische kennis hebben studenten de mogelijkheid om praktische ervaring op te doen en te werken met verschillende technische en wetenschappelijke apparatuur. Onze faculteit is toegewijd om creatief en met enthousiasme les te geven, waardoor jonge professionals worden aangetrokken met een bewezen betrokkenheid bij het publiek. Voor internationale studenten biedt The University Of Georgia momenteel programma's op deze gebieden:

 • Bedrijfskunde (undergraduate);
 • Master of Business Administration (Graduate);
 • Engineering / IT (undergraduate);
 • IT Engineering (afgestudeerd);
 • Engelse filologie (undergraduate);
 • Verpleging (undergraduate);
 • Apotheek (undergraduate);
 • Tandheelkunde (Single-Cycle)
 • Algemene geneeskunde (één cyclus)
 • Master in het International Business Law Programme (afgestudeerd);
 • Master of Education Administration (Graduate)

UG is trots op zijn diverse gemeenschap met intercultureel bewustzijn. Het verwelkomt studenten van over de hele wereld, waardoor het een centrum van kennis is met een internationale ambiance. Internationale studenten hebben gelijke kansen, inclusief volwaardige mogelijkheden voor studentenleven en loopbaanontwikkeling. UG bevordert een gezonde levensstijl en biedt een uitstekende infrastructuur om actief sport en fitness te beoefenen. Studenten hebben toegang tot verschillende indoor en outdoor sportstadions, evenals tennisbanen en een goed uitgerust fitnesscentrum. UG studenten hebben de mogelijkheid om clubs op te zetten en innovatieve ideeën tot leven te brengen en spannende activiteiten te ondernemen. Studenten worden ondersteund om hun potentieel ten volle te benutten en gedenkwaardige momenten te beleven aan The University Of Georgia . Vandaag heeft de universiteit de eer om haar studenten moderne faciliteiten en de leeromgeving te bieden waarin ze een kwalitatief hoogstaand onderwijs en praktische ervaring kunnen opdoen. De kennis en vaardigheden die we aan onze universiteit hebben opgedaan, zijn een garantie voor een succesvolle carrière, niet alleen in Georgië, maar ook op de internationale arbeidsmarkt. De informatie over procedures en andere details met betrekking tot toelating is beschikbaar op de officiële website van The University Of Georgia - www. UG .edu.ge.

Aanvullende informatie kan ook worden verkregen door een e-mail te sturen naar de heer John Dastouri en professor Bahman Moghimi

J.Dastouri @ UG .edu.ge.

B.Moghimi @ UG .edu.ge

Locaties

 • Tbilisi

  77a, M. Kostava str.

Vragen