Keystone logo
UFVJM Universidade Federal Dos Vales Do Jequitinhonha E Mucuri Postdoctoraal programma in Animal Science
UFVJM Universidade Federal Dos Vales Do Jequitinhonha E Mucuri

Postdoctoraal programma in Animal Science

Jardim Sao Paulo, Brazilië

Request duration

Portugees

Request pace

Request application deadline

Mar 2024

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Het Graduate Program in Animal Science (PPGZOO) aan de UFVJM werd aanbevolen door CAPES, op masterniveau, volgens brief 63-12 / 2007 / CTC / CAA / CAPES, op 26 juli 2007, en had zijn eerste klas academici ingeschreven in maart 2008. De cursus duurt maximaal twee jaar en de richtlijnen worden momenteel uitgeoefend door vijftien vaste docenten (Supervisors), elf UFVJM-ambtenaren en vier externe (UFV, UFSJ en UFMT), en vier samenwerkende docenten. .

PPGZOO wil haar masterstudenten de capaciteit bieden om hoger onderwijs en verschillende onderzoeken op het gebied van zoötechniek uit te oefenen, naast het opleiden van deze academici om projecten voor te bereiden en te ontwikkelen. De studentenorganisatie wordt gevormd door studenten die zijn afgestudeerd aan nationale of buitenlandse instellingen, met inachtneming van de curriculaire vereisten en geselecteerd door middel van evaluaties. En het onderhoudt gezonde partnerschappen en onderscheidt zich onder andere door CNPq, CAPES, FINEP, FAPEMIG en ook met andere onderwijsinstellingen.

Studenteninzendingen (tickets) zijn halfjaarlijks en voor de titel Master in Zootechnics door UFVJM moet de academicus 24 studiepunten behalen in vakken (verplicht en keuzevak), evenals slagen voor het proefschrift.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Master in het metabolisme en beheer van voedseldieren in de circulaire economie
    • Bologna, Italië
  • Master in de veterinaire agribusiness
    • Surabaya, Indonesië
  • Master in geavanceerde hondenethologie, onderwijs en geassisteerde therapie met honden + universitair diploma
    • Atarfe, Spanje