Keystone logo
Universidad Europea Masterdiploma in modeontwerp
Universidad Europea

Masterdiploma in modeontwerp

Villaviciosa de Odón, Spanje

10 Months

Spaans

Full time

Request application deadline

18 Oct 2024

Request tuition fees

Op de campus

Invoering

De mode-industrie ondergaat een versnelde transformatie als reactie op mondiale uitdagingen zoals klimaatverandering, aantasting van het milieu en de vraag naar grotere sociale verantwoordelijkheid. In deze context werd de Master's Degree in Fashion Design geboren, die tegelijkertijd duurzame benaderingen en digitale transformatie behandelt als een essentieel onderdeel van het opleiden van toekomstige modeontwerpers.

Deze strategische combinatie weerspiegelt niet alleen een bewust antwoord op actuele problemen, maar bereidt haar studenten ook voor op aansluiting bij veranderende consumentenvariaties en het steeds evoluerende technologische landschap.

Het doel van de masteropleiding is daarom ervoor te zorgen dat professionals die in deze discipline zijn opgeleid, volledig voorbereid zijn, niet alleen om te voldoen aan de behoeften die de hedendaagse modeontwerppraktijk stelt, maar ook om aanpassingsvermogen en een innovatieve visie te ontwikkelen. bewust, verantwoordelijk, pluralistisch en kritisch, in staat om digitale transformatie en duurzaamheid holistisch te implementeren in alle fasen van de waardeketen van modeproducten, met levensvatbaarheid en circulariteit in gedachten.

Waarom de masteropleiding Fashion Design studeren?

Transversaliteit

Het transversale karakter van zowel duurzaamheid als digitalisering toegepast op mode, voorgesteld in de vakken van deze masteropleiding, demonstreert een nieuwe benadering vergeleken met de aanpak van andere graden op de markt.

Daarnaast bieden we gedetailleerde training over strategieën op meerdere niveaus die verband houden met duurzaamheid en digitalisering in de mondiale mode-industrie op sociaal-cultureel, strategisch en merkniveau.

Metodología

We volgen een methodologische aanpak die analoog-digitale hulpmiddelen en processen combineert met een praktische pedagogische aanpak die projecten omvat die zijn gebaseerd op echte cases uit de mode-industrie.

Theoretisch-ervaringsgericht leren is de basis van elk van de onderwerpen, die zich verdiepen in technische, conceptuele, experimentele en strategische kennis van modeontwerp en -creatie.

Claustro

We werken met een prestigieuze faculteit bestaande uit gespecialiseerde professionals, actief en met erkend prestige in de modesector.

We zetten ons in voor gepersonaliseerde training, met een humanistische benadering, die gelijkheid, vrijheid, tolerantie en respect voor diversiteit, universele toegankelijkheid en sociale inclusie in de mode-industrie bevordert.

toelatingen

leerplan

Voorzieningen

Over de school

Vragen