Keystone logo
Universidad Europea

Universidad Europea

Universidad Europea

Invoering

Opgericht in 1995, heeft de Universidad Europea in totaal 17.000 studenten op de 4 campus in Spanje. 30% zijn internationale studenten, met een bovengemiddeld aantal internationale studenten in ons studentenlichaam ervaar je een multiculturele sfeer. We hebben meer dan 300 overeenkomsten en u kunt deelnemen aan een internationale uitwisseling aan prestigieuze universiteiten over de hele wereld. Lees hier meer.

89% van onze studenten werkt binnen een jaar na afstuderen.

Missie

Onze studenten een uitgebreide opleiding geven, leiders en professionals opleiden die bereid zijn te reageren op de behoeften van een geglobaliseerde wereld, waarde toevoegen aan hun beroepen en aan sociale vooruitgang door een ondernemersgeest en sociale betrokkenheid. Kennis genereren en overdragen door toegepast onderzoek, op dezelfde manier bijdragen aan vooruitgang en ons positioneren op het snijvlak van technische en intellectuele ontwikkeling.

Visie

Bij Universidad Europea beschouwen we academische excellentie als een van onze strategische pijlers. Ons onderwijsmodel heeft dus de principes van de Europese hogeronderwijsruimte omarmd op basis van het holistische leren van het individu. In dit model is de professor zowel een mentor als een adviseur die de student gedurende zijn gehele universitaire leven ondersteunt. De student brengt anderzijds zijn eigen educatieve reis in kaart en ontwikkelt de kennis, competenties, vaardigheden en waarden die de maatschappij op dit moment vereist.

waarden

 • Samenwerking: we dragen het keurmerk dat opkomt voor onze ondernemersgeest: we zijn resoluut en gedurfd en plaatsen de student op de voorgrond. We werken samen en werken samen om de best practices in onze instelling te implementeren.
 • Internationaal: als leden van het Laureate Network hebben we een wereldwijde roeping en bereik, met behoud van sterke lokale wortels. We bieden internationale middelen om lokaal onderwijs te ondersteunen en te versterken. De omvang en invloed van het Laureate Network stellen ons in staat om onze professionals en studenten uitstekende kansen te bieden. Wij zijn een inclusieve, multiculturele organisatie die diversiteit waardeert en alle culturele perspectieven en kenmerken respecteert.
 • Analytisch: We implementeren een rigoureus zelfevaluatieproces om onze informatie en kennis voortdurend te vergroten om onze prestaties te verbeteren. Deze reflexieve aanpak, gebaseerd op data-analyse, onderscheidt ons van andere instellingen.
 • Betrouwbaar: als we 'hier voorgoed' willen zijn, moeten we het vertrouwen winnen van onze studenten en hun gezinnen, werkgevers en de gemeenschappen waarin we actief zijn. Alle niveaus van onze organisatie zijn onderworpen aan de hoogste eisen; we werken met integriteit en nemen de volledige verantwoordelijkheid voor onze acties.
 • Dapper: wij zijn ondernemers; we streven ernaar om gedurfd te zijn en bereid om berekende risico's te nemen terwijl we onze beslissingen baseren op rationele, reflexieve planning. We benutten snel kansen en maken positieve veranderingen om de ervaring van onze studenten te verrijken. We zoeken naar nieuwe manieren om het leren zonder grenzen te verbeteren en het traditionele onderwijsmodel te transformeren. We hebben een innovatieve mentaliteit en we bieden leden van de universitaire gemeenschap de kans om de status-quo aan te vechten. We passen creatieve benaderingen toe op onderwijs en bedrijfsleven. We houden nooit op zoek naar nieuwe benaderingen, nieuwe technologieën, nieuwe bedrijfsmodellen en nieuwe theorieën. Wij zijn leiders, geen volgers.
 • Verantwoordelijk: Verantwoordelijkheid nemen voor de resultaten van onze studenten is de hoeksteen van onze revolutie op het gebied van onderwijs. We richten ons op studenten en werkgevers om onze programma's aan hun behoeften aan te passen. We streven naar een hoge mate van retentie, afstuderen en inzetbaarheid, zodat onze studenten die toetreden tot de arbeidsmarkt een positieve sociale impact hebben.

Locaties

 • Madrid

  Universidad Europea de Madrid Villaviciosa de Odon Campus C/ Tajo, s/n. Urb. El Bosque , 28670, Madrid

 • Valencian Community

  Paseo de la Alameda, 7, 46010, Valencian Community

  • Alcobendas

   Avenida de Fernando Alonso,8, 28108, Alcobendas

   • Valencia

    Valencia, Spanje

   • Villaviciosa de Odón

    Villaviciosa de Odón, Spanje

    Opleidingen

    Vragen