Keystone logo
University of East Anglia Faculty of Social Sciences Msc marketing en management
University of East Anglia Faculty of Social Sciences

Msc marketing en management

Norwich, Verenigd Koninkrijk

1 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Aug 2024

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De MSc Marketing and Management graad wordt aangeboden als een 12 maanden, full-time programma intensieve Master's ontworpen om de behoeften van de niet-zakelijke afgestudeerden die niet eerder gespecialiseerd in marketing of management, maar nu willen doen en het verbeteren van hun vaardigheden te voldoen.

Terwijl met gespecialiseerde marketing-modules, is een begrip en waardering voor andere zakelijke functies binnen organisaties ontwikkeld in de loop van het programma. De opleiding bereidt studenten voor op een verscheidenheid van algemene marketing en management rollen in zowel de private als de publieke sector. Een van de opmerkelijke voordelen van onze MSc Marketing en Management is een volledig derde semester van het onderwijs, het aanbieden van een verhoogde contacturen met onze zeer ervaren wetenschappelijk personeel.

Chartered Institute of Marketing

Onze MSc Marketing and Management graad is goedgekeurd en geaccrediteerd door het Chartered Institute of Marketing (CIM) voor directe toegang op de CIM Professional Diploma in Marketing bieden.

Leerresultaten

Na voltooiing van deze cursus zijn de studenten in staat zal zijn om:

  • Bijdragen aan de ontwikkeling van merken en hun markten, door de mogelijkheid om de markten en hun gedrag te analyseren
  • Kritisch beoordelen van de relatie tussen organisaties, hun externe context en hun management proces
  • Herzien kritisch en creatief toepassen van het lichaam van de kennis met betrekking tot organisaties, hun externe context en hun management proces
  • Weloverwogen oordelen over de juiste toepassing van de theorie naar de bestuurlijke praktijk in relatie tot organisaties, hun externe context en hun management proces
  • Evalueren en aan te bevelen mogelijkheden voor de verbetering van de bestuurlijke praktijk in relatie tot organisaties, hun externe context en hun management proces
  • De kennis, vaardigheden en het zelfvertrouwen die nodig zijn om een ​​meer effectieve manager te worden door te leren om te integreren en af ​​te stemmen organisatorische processen, systemen en mensen om de huidige kritische uitdagingen en doelen te bereiken.

Toelatingseisen

  • Graad Onderwerp: Alle onderwerpen exclusief Zaken (tenzij onderzocht in een niet-Britse context)
  • Judicium: Goed 2.2 of gelijkwaardig

Toelatingseis

Aanvragers moeten hebben doorgaans een goede eerste graad van een erkende instelling voor hoger onderwijs in het Verenigd Koninkrijk of in het buitenland anders dan in het bedrijfsleven of het management disciplines. Aanvragers uit het buitenland kan een niet-Britse graad in elke discipline te houden.

Het is normaal voor studenten toe te passen voor de toegang tot postgraduate programma's in hun laatste jaar van de studie. Aanvragers die nog niet zijn bekroond met een diploma te bieden een plaats op voorwaarde dat hun het bereiken van een bepaalde klasse van graad.

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen