Keystone logo
© BIMM University
University of East Anglia Faculty of Social Sciences

University of East Anglia Faculty of Social Sciences

University of East Anglia Faculty of Social Sciences

Invoering

UEA Sociale Wetenschappen op masterniveau

Voed uw passie voor de sociale wetenschappen aan de UEA. Verdiep je kennis, gespecialiseerd, neem je carrière naar het volgende niveau, daag jezelf, geef jezelf de rand met werkgevers. Er is geen betere plek om jezelf onder te dompelen in elk detail van uw vakgebied.

De Faculteit der Sociale Wetenschappen aan de Universiteit van East Anglia is de thuisbasis van zeven scholen van de studie werken in de voorhoede van de academische en professionele ontwikkeling. Individuen bestuderen binnen de faculteit kunnen profiteren van uitstekende academische expertise en onafhankelijke studie faciliteiten.

Met een uitstekende onderzoek en onderwijs het profiel van de faculteit biedt sterke internationale links naar instituten, publieke en private organisaties, internationale netwerken, overheden, beleidsmedewerkers en onderzoeksraden in de hele wereld.

Zijn briljante reputatie garandeert dat afgestudeerden zijn uitgerust om een ​​breed scala aan beroepen in te voeren met de essentiële vaardigheden die nodig zijn om te slagen.

De zeven interdisciplinaire Schools of studie hebben krachtige reputatie op het gebied van: • Bedrijfsmanagement • Economie • Onderwijs en levenslang leren • International Development • Wet • Maatschappelijk Werk en Sociaal Beleid • Psychologie

Postgraduate Funding Postgraduate Beurzen, Beurzen en PhD-training zijn beschikbaar voor studenten binnen de Faculteit Sociale Wetenschappen en worden meestal toegekend op basis van wetenschappelijke verdienste. Deadlines variëren, zodat u wordt sterk aangeraden om zo vroeg mogelijk toe te passen in uw jaar van binnenkomst. Om verdere details over de financiering gekoppeld aan uw gebied van studie bezoeken UEA speciale pagina voor verkennen Postdoctorale financieringsmogelijkheden.

UEA: WERELDLEIDER INSTELLING MET STUDENTEN IN HET HART De Universiteit van East Anglia (UEA) is een internationaal gerenommeerde, campus-based universiteit die topkwaliteit academische, sociale en culturele voorzieningen aan meer dan 15.000 studenten levert. Postdoctorale gemeenschap UEA is ongeveer 3.500 studenten, vormen een van de belangrijkste sterke punten van de universiteit.

Proving haar pioniersgeest, UEA zit trots in de Top 1% van de universiteiten in de wereld (Times Higher World League Table 2015-16) en consistent presteert in het Top 5 voor de student ervaring in de Nationale Studenten Enquête sinds het begon 10 jaar geleden.

De campus is gelegen in een weelderige, groene omgeving van Norwich, Engeland's eerste UNESCO City of Literature. Het is slechts twee mijl van het hart van de stad, dat gemakkelijk bereikbaar te voet, per fiets of bus. De prachtige kust van Norfolk is 1 uur rijden, en Londen een snelle 2 uur met de trein. Dit uniek geplaatste University is ook onderdeel van de Norwich Research Park, Een van de grootste concentraties van onderzoekers op het gebied van milieu, gezondheid en plantkunde van Europa.

Sportfaciliteiten op de campus zijn de Sportpark, Die een Olympisch zwembad huizen en er worden regelmatig lokale en internationale sportieve evenementen. UEA biedt ook de wereldberoemde Sainsbury Centrum Beeldende Kunst en herbergt een International Literary Festival, dat met bekende namen als Ian McEwan, Kazuo Ishiguro en Anne Enright (alle UEA Creative Writing natuurlijk alumni).

Als u wilt de wereld te veranderen met je diploma, maken een impact in uw branche en uw volledige potentieel te bereiken - de Universiteit van East Anglia is een briljante volgende stap.

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

  • Norwich

    Norwich Research Park,, NR4 7TJ, Norwich

    Vragen