Keystone logo
Faculty of Applied Sciences - Ukrainian Catholic University

Faculty of Applied Sciences - Ukrainian Catholic University

Faculty of Applied Sciences - Ukrainian Catholic University

Invoering

De Oekraïense Katholieke Universiteit (UCU) is een dynamische particuliere onderwijs- en onderzoeksinstelling op de opleiding van een nieuwe generatie leiders om praktische globale en lokale uitdagingen door middel van hoge kwaliteit van het onderwijs, persoonlijke groei en maatschappelijk verantwoord actief te voldoen.

In 2015, de Oekraïense Katholieke Universiteit, samen met de Lviv bedrijfsleven, Lviv IT Cluster en toonaangevende IT-bedrijven, geopend een nieuwe Bachelor-programma in Computer Sciences - CS @ UCU (Computer Sciences aan de UCU). CS @ UCU is het enige programma in Oekraïne gemodelleerd naar de beste scholen op het gebied van Computer Science in de wereld - Stanford University en de University of Waterloo. Het programma werd gelanceerd als er een grote behoefte aan hoog gekwalificeerde IT-medewerkers. In 2016 werden er gemaakt faculteit Technische Natuurwetenschappen.

Missie van de faculteit Technische Natuurwetenschappen

Faculteit Technische Natuurwetenschappen is een programma, dat de leiders vormt in het veld, die hun kennis zullen gebruiken om het heden en de toekomst Oekraïne en de wereld te beïnvloeden.

Visie van de faculteit Technische Natuurwetenschappen

Faculteit Technische Natuurwetenschappen is een intellectueel stimulerende programma dat de grenzen van het onderwijs in Computer Sciences and Information Technology in Oekraïne groeit. Onze toekomst afgestudeerden zijn niet alleen succesvol medewerkers van de wereldberoemde IT-bedrijven, ze zijn veelzijdige persoonlijkheden, die bereid zijn om nieuwe producten en diensten, nieuwe ideeën en betekenissen, zowel op het gebied van Information Technology, evenals in andere gebieden van het leven te creëren .

programma beschrijving

Faculteit Technische Natuurwetenschappen is gericht op studenten die geïnteresseerd zijn in hard werken en zelf-verbetering met het oog op de professionele vaardigheden te verwerven in de moderne informatietechnologieën en computerwetenschappen die nodig zijn voor een succesvolle arbeidsbemiddeling in de huidige markt zijn.

Programma-inhoud werd ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende IT-bedrijven in Lviv en rekening houdend met de bepalingen van de nieuwe wet “op het hoger onderwijs in Oekraïne”, de beste Oekraïense en buitenlandse praktijken, aanbevelingen van de Association for Computing Machinery (ACM), het Instituut voor ingenieurs in Electric Technology and Electronics (IEEE) (2013), evenals de Oekraïense Raad over het concurrentievermogen van de industrie van de informatie-en Communicatie Technologie (2014).

Het programma is gepland als een programma van vier jaar en omvat onderwerpen op het gebied van professionele en geesteswetenschappen blokken. Onder de kernvakken voor studenten zijn: Software Engineering; Information Assurance en veiligheid; Programmeertalen; Parallel en Distributed Computing; Discrete Structuren; Graphics en visualisatie; Menselijke computerinteractie; Data Analysis; Informatiemanagement; Intellectuele systemen; en Business Analysis.

Voor programma docenten, is het uiterst belangrijk dat de kennis van informatica en informatietechnologie, die krijgen de studenten tijdens de studie in de faculteit Technische Natuurwetenschappen nuttig zijn. Daarom is het curriculum van elke kern onderwerp voorziet praktische opdrachten en case studies die door professionals die zelf aan de slag in de IT-industrie hebben ingediend.

Naast het leren proces studenten hebben een optie om verschillende clubs bij te wonen: kunstmatige intelligentie, robotica, Front-end / Backend, Game Development, 3D-modellering en algoritmische Programming. Integraal onderdeel van het leerproces ook meet-ups met opinieleiders (per week), in de zomer practica en stages bij IT-bedrijven en een bijzonder kenmerk van het programma is een toename van de kennis van vreemde talen.

Te beginnen met het derde jaar worden bepaalde onderwerpen van Faculteit Technische Natuurwetenschappen gepresenteerd in het Engels. Gezien het feit dat de moderne wereld is multi-polaire en dat innovaties en ontdekkingen gebeuren aan de randen, op de botsing van culturen, talen, enz., Leggen we uit het kruispunt van vele disciplines: geschiedenis van de goede ideeën; kritisch denken; academisch schrijven; en sociaal ondernemerschap.

Professionele training wordt uitgevoerd door middel van verschillende practica en de zomer stages bij partnerbedrijven en door-project gerichte opleidingen die rechtstreeks verband houden met het werk van de IT-industrie. De nauwe relatie van de UCU's Lviv Business School zal toestaan ​​geïnteresseerde studenten om kennis te verwerven over de basisprincipes van het bedrijfsleven, innovatie en ondernemerschap. Het programma moedigt talentvolle studenten om hun eigen flexibel traject te creëren, rekening houdend met het brede aanbod van de kwaliteit van educatieve producten in de wereldwijde onderwijsmarkt (Massive Open Online Course, deelname aan stages bij buitenlandse universiteiten, gespecialiseerd certificaat cursussen van de partners van het programma, UCU onderwijs, enz.). Het programma onderhoudt goede contacten met bedrijven als IBM, Google, Twitter, EPAM, SoftServe, Eleks, Sigma Software, Ciklum, Gramarly, Perfectial, Romexsoft, evenals personen en een aantal universiteiten zoals Carnegie Mellon University, New York State University .

Een deel van de informatica-programma's in de Oekraïense universiteiten veranderen hun curriculum benaderingen volgende Computer Science Program bij UCU. De eerste gaf CS @ UCU student cohort was een van de sterkste in de Oekraïne. De gemiddelde aanvrager score was 186,5 van de 200 door middel van een externe onafhankelijke evaluatie. De gemiddelde score in wiskunde was 193/200 met 60% van de studenten scoren meer dan 195/200 punten. De gemiddelde score van de tweede van de toegelaten studenten van het CS @ UCU-programma is het sterkst bij alle Oekraïense universiteiten met de informatica-programma's.

In september 2016 openen we een Engels-talige praktijkgerichte masteropleiding.

Locaties

 • Lviv

  17 I. Sventsitskoho str. room 212, 79011, Lviv

  Opleidingen

   Instelling biedt ook:

   Vragen