Keystone logo
UCL Institute of Ophthalmology MSc in biowetenschappelijk ondernemerschap
UCL Institute of Ophthalmology

MSc in biowetenschappelijk ondernemerschap

London, Verenigd Koninkrijk

12 Months

Engels

Full time, Deeltijd

31 Aug 2024

Sep 2024

GBP 15.100 / per year *

Op de campus

* VK £ 14.100 fulltime of £ 9.000 parttime | in het buitenland £ 32.100 fulltime of £ 16.050 parttime

Invoering

Business School for Bioscientists: een nieuw geïntegreerd curriculum dat de delen van het bedrijfsleven en management leert die het meest relevant zijn voor het toepassen van wetenschap op echte problemen.

Programma structuur

De UCL Bioscience Entrepreneurship MSc wordt gezamenlijk beheerd door UCL Institute of Ophthalmology, UCL School of Management en UCL School of Pharmacy. Je leert van elk van deze toonaangevende afdelingen hoe wetenschappelijke kennis kan worden omgezet in nieuwe sociale en economische waarde, om een echt verschil te maken. Dit is wereldwijd een van de eerste graden in zijn soort die specifiek voor wetenschappers bedrijfsopleidingen aanbiedt.

Wetenschap omzetten in bruikbare innovatie betekent dat wetenschappers de taal van het bedrijfsleven moeten begrijpen, zodat ze de wetenschap kunnen ondervragen op potentiële waarde en dat potentieel kunnen vertalen naar de waarderingskaders die worden gebruikt door de industrie en mondiale instellingen. Biowetenschappelijke innovatie is vaak een lange reis. Het heeft geduldige financiering nodig, van een breed spectrum van publieke en commerciële financiers. Het wordt vaak geïmplementeerd in dynamische marktsectoren, complexe gezondheidsstelsels en onder strenge regelgevende controles.

Vanaf het begin krijg je les van translationele wetenschappers en zakenmensen die met succes door de interface tussen wetenschap en bedrijfsleven hebben genavigeerd om nieuwe waarde uit ideeën te creëren. UCL's Institute of Ophthalmology, de thuisafdeling voor deze graad, is verbonden met Moorfields Eye Hospital. Dit wordt gerangschikt als de leidende samenwerking tussen universiteit en onderzoek in een specialiteitsgebied.

Oogwetenschappers bestuderen alles van celbiologie, genetica, digitale gezondheid, kunstmatige intelligentie en beeldvorming tot wereldwijde gezondheid en staan bekend om hun innovatie en translationele expertise. UCL School of Management is een snelgroeiende business school-afdeling met specialiteiten in innovatie, ondernemerschap en analyse. UCL School of Pharmacy heeft een gevestigde reputatie op het gebied van industriële partnerschappen en spin-outs.

Je bevindt je tussen gelijkgestemde studenten met een wetenschappelijke achtergrond die een gemeenschappelijk doel hebben om innovatie tot een succesvolle onderneming te leiden. Onze studenten komen uit verschillende landen en hebben veel verschillende wetenschappelijke en medische achtergronden, maar ze delen allemaal de idealen over hoe bedrijfsopleidingen wetenschappers sterker kunnen maken.

Het gebruik van het netwerk en de reputatie van UCL is ook een startpunt om toegang te krijgen tot het ondernemende biowetenschappelijke ecosysteem van Londen. UCL Innovation & Enterprise organiseert evenementen, incubatiefaciliteiten en trainingsprogramma's voor opkomende ondernemers. De universiteit is nauw verbonden met het Crick Institute, de klinische excellentie van Moorfields Eye Hospital, de Wellcome Trust en MedCity in Londen.

Waarom studeren aan de UCL?

  • In biomedische en gezondheidswetenschappen is UCL de eerste in Europa voor papers in de top 5% van hun vakgebied op basis van citatiegraad (2015-2018, CWTS Leiden Ranking 2020).
  • UCL staat op de 8e plaats in de wereld (QS 2023).
  • De UCL Institute of Ophthalmology is gerangschikt als de beste plek ter wereld om oogheelkunde te studeren (CWUR Rankings by Subject 2017).
  • UCL organiseert meer UKRI Future Leader Fellowships dan enige andere Britse universiteit, met drie academici aan de UCL Institute of Ophthalmology die de afgelopen drie jaar de prestigieuze fellowships hebben ontvangen.
  • Onze langdurige samenwerking met Moorfields Eye Hospital vertegenwoordigt de grootste gezamenlijke locatie voor oogonderzoek, onderwijs en zorg ter wereld.
  • Als student heb je toegang tot innovatieve faciliteiten, connecties met een groeiend netwerk van collega's en ondersteuning van zeer ervaren en professionele docenten.

Ideale studenten

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Ranglijsten

Programma resultaat

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen