Keystone logo
UCL Institute of Ophthalmology MSc Biowetenschappen (onderzoek en ontwikkeling)
UCL Institute of Ophthalmology

MSc Biowetenschappen (onderzoek en ontwikkeling)

London, Verenigd Koninkrijk

1 Years

Engels

Full time

31 Aug 2024

Sep 2024

GBP 19.300 / per year *

Op de campus

* Britse studenten | internationale studenten: £ 34,400

Invoering

De MSc Bioscience (Research and Development) is een intensief, preklinisch, wetenschappelijk gebaseerd programma bedoeld voor mensen met een biomedische achtergrond en interesse in het vergroten van hun kennis en begrip van de ontwikkeling van nieuwe therapieën, door te leren over therapeutische benaderingen in stamverband. celgentherapie, de wetenschap van ziekten en behandelingsparadigma's, betrokkenheid bij de praktische toepassingen van therapieën en de translationele mogelijkheden daarbinnen.

Het programma is bedoeld om praktische vaardigheden en strategieën te ontwikkelen voor het vormgeven van hun onderzoekspraktijk voor het identificeren van op wetenschap gebaseerde oplossingen en innovaties en het vormgeven van mogelijkheden om deze te ontwikkelen en te actualiseren in laboratoriumcontexten.

De studieperiode biedt je een langere periode van laboratoriumtijd, die vervolgens overgaat in een periode van onafhankelijke onderzoeksactiviteiten en laboratoriumpraktijken, waardoor je ervoor zorgt dat je naar huis gaat met betekenisvolle bankvaardigheden en een gedefinieerd laboratoriumgericht onderzoeksproject voltooid, waardoor je het maximale uit je studie haalt. uw vermogen om uw praktijk verder te ontwikkelen door middel van een doctoraatsstudie/institutioneel onderzoek of in laboratoriumcontexten op de werkplek.

Ideale studenten

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Programma resultaat

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen