Keystone logo
UCL Institute of Ophthalmology MSc Bioscience (onderzoek en ontwikkeling) met praktijk
UCL Institute of Ophthalmology

MSc Bioscience (onderzoek en ontwikkeling) met praktijk

London, Verenigd Koninkrijk

2 Years

Engels

Full time

31 Aug 2024

Sep 2024

GBP 19.300 / per year *

Op de campus

* Britse studenten | internationale studenten: £ 34,400

Invoering

Dit programma helpt u begrijpen hoe u onderzoek van het laboratorium naar de kliniek kunt ontwikkelen. Met een biowetenschappelijke achtergrond ontwikkel je je wetenschappelijke kennisbasis en verbeter je tegelijkertijd je vermogen om experimenten te ontwerpen in de context van translationele geneeskunde. Als u het ontwerp van klinische onderzoeken gedetailleerder begrijpt, samen met het verbeteren van uw kritische evaluatie van wetenschappelijke artikelen en een uitgebreid laboratoriumproject, krijgt u meer kennis en vaardigheden die nodig zijn voor het nastreven van een doctoraat of een andere wetenschappelijke carrière. Dit is een uitstekende gelegenheid om essentiële laboratoriumvaardigheden te verbeteren en op te doen.

De Bioscience (Research and Development) with Practice MSc is een intensief, preklinisch, wetenschappelijk gebaseerd programma bedoeld voor diegenen die een biomedische achtergrond hebben en interesse hebben in het vergroten van hun kennis en begrip van de ontwikkeling van nieuwe therapieën, door te leren over therapeutische benaderingen op het gebied van stamcellen, gentherapie, ziektewetenschap en behandelingsparadigma's, betrokkenheid bij de praktische toepassingen van therapieën en de translationele mogelijkheden daarbinnen.

Het programma is bedoeld om praktische vaardigheden en strategieën te ontwikkelen voor het vormgeven van de onderzoekspraktijk voor het identificeren van op wetenschap gebaseerde oplossingen en innovaties en het vormgeven van mogelijkheden om deze te ontwikkelen en te actualiseren in laboratoriumgebaseerde en echte contexten.

Ideale studenten

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Programma resultaat

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen