Keystone logo
University for International Cooperation

University for International Cooperation

University for International Cooperation

Invoering

Om de uitdagingen van regeneratieve en duurzame ontwikkeling te ontmoeten, vragen we professionals met een uitgebreide, holistische en cross-training.

UCI wordt gekenmerkt door nieuwe ontwerp, educatieve programma's relevant en toegankelijk vanaf elke locatie in de wereld.

Universiteit voor Internationale Samenwerking heeft een Centrum voor Ondernemerschap en Innovatie gemaakt gericht op het ontwikkelen van ondernemersvaardigheden van duizenden Latijns-Amerikanen die een laboratorium dat hen in staat stelt om hun zaken experiment wekken, worden voortgezet.

Onderzoek, voorlichting en Outreach

Uitbreiding van de Universiteit, onderzoek en het koppelen met het aanleren van zijn fundamentele pijlers van het onderwijsmodel van de UCI.

Ondernemerschap en Innovatie Centrum

Het Centrum voor Ondernemerschap en Innovatie UCI richt zich op het ontwikkelen van ondernemersvaardigheden.

scenario's voor de toekomst plannen en beleid te begeleiden

Het project is het klimaat en de sociaal-economische scenario's ontwikkeld als een hulpmiddel voor de planning van strategisch beleid.

missie

Co-creëren educatieve en coöperatieve oplossingen die bijdragen aan de bouw van een intelligente samenleving met een universele ethiek, door participerende partnerships, verantwoordelijk en zorgzaam.

uitzicht

UCI is een wereldwijde organisatie van onderwijsvernieuwing voor een inclusieve kennismaatschappij, op zoek naar een regeneratieve en evolutionaire ontwikkeling tot een complex, divers en veranderende wereld.

Geschiedenis van de Universiteit voor Internationale Samenwerking

Universiteit voor Internationale Samenwerking (UCI) werd geboren in Costa Rica in 1994, als een reactie op de behoefte aan Latijns-Amerika en het Caribisch gebied om professionals met inter- en multidisciplinaire opleiding te hebben, om een ​​effectieve aanpak van de uitdagingen en veelzijdige dilemma's de complexiteit van de moderne wereld, onder de begrippen duurzaamheid, herstel, behoud en globalisering.

UCI heeft een duidelijke verantwoordelijkheid om te trainen leiders helpen bij het bevorderen van een slimme, kunnen omgaan met de realiteit, meer geïntegreerde holistische benadering van kennis verschillende mondiale samenleving; facultatieve academische en wetenschappelijke nauwkeurigheid waarin het paradigma van de huidige wetenschappelijke en technologische ontwikkeling, maar met de waarden en attitudes bouw van sociale verantwoordelijkheid, harmonie met de natuur en het creëren van een meer samenhangende en inclusieve samenleving is gebaseerd. De UCI aangenomen en bevorderd gecombineerde virtuele en leren modellen, sinds vóór de beweging werd een massa fenomeen.

"Een instelling, vele naties". Meer dan 3.500 afgestudeerden afkomstig uit 54 wereld landen en 5 continenten zijn de vele gezichten die de UCI hedendaagse studiecentrum met een wereldwijd bereik te maken.

Competentiegericht onderwijs, ICT als instrumenten voor opleiding, leerruimten dynamische vormen van internationale kwalificaties, docenten experts beroemd in hun vakgebied, formats en innovatieve klassen (virtuele, gezicht en gemengd) in lijn met de eisen van de educatieve paradigma vandaag zij zijn de bijdrage UCI om de toekomst van het onderwijs.

Universiteit voor Internationale Samenwerking is kennis, ontwikkeling en innovatie voor de toekomst.

UCI is intelligent, virtueel, concurrerende, strategische, aangesloten, divers, flexibel, positief en mondiaal.

Locaties

  • San José

    Universidad para la Cooperación Internacional Between 15th & 17th Avenues, 35th Street , , San José

Opleidingen

    Instelling biedt ook:

    Vragen