Keystone logo
UCD University College Dublin Online

UCD University College Dublin Online

UCD University College Dublin Online

Invoering

Welkom bij UCD Online, waar u een wereldwijd erkende kwalificatie door middel van flexibele online leren kan bereiken.

University College Dublin is het verstrekken van studenten met de hoogste kwaliteit onderwijs en leerervaring voor meer dan 150 jaar.

We zijn nu het aanbieden van onze wereldklasse opleiding en diploma's door middel van een selectie van online cursussen.

Flexibele online levering betekent dat u kunt leren on-demand en in uw eigen tijd met al de zekerheid van expertise en ondersteuning UCD.

UCD Online helpt u om uw bestaande kennis uit te breiden, te studeren voor een professioneel erkende kwalificatie of het verkrijgen van nieuwe kennis om carrière te veranderen.

about1

Excellentie in het onderwijs Nu Online

UCD erkent de hoge vraag in Ierland en in het buitenland voor verder leren. We zijn toegewijd aan het leveren van kwaliteit van het onderwijs en erkende diploma's met behulp van moderne, flexibele leerbenaderingen. Online leren is slechts een van deze.

UCD Online is een nieuwe University College Dublin aanbieden gebaseerd op 150 jaar ervaring in het leveren van kwalitatief hoogwaardig academisch onderwijs op zowel undergraduate en postgraduate niveaus. Het is een antwoord op de toenemende vraag van studenten, evenals de zich snel ontwikkelende technologische vooruitgang. Rijpe natuurlijk materialen die goed zijn ontwikkeld en getest worden nu online geleverd door dezelfde wetenschappers die hun expertise en ondersteuning te bieden aan studenten die de UCD Campus wonen.

Toekomstige UCD Online studenten kunnen zich verheugen op de dezelfde kwaliteit wetenschappelijk materiaal en ondersteuning als onze campus studenten. Het bestuderen van online biedt een flexibele optie voor studenten die streven naar een UCD mate te bereiken, maar zijn niet gepositioneerd om de campus te wonen gevolg van de locatie, het werk, familie of andere beperkingen. Onze Module naar Masters optie stelt studenten in staat om vakgebieden ze geïnteresseerd zijn in met de potentie om te werken aan een UCD undergraduate of postdoctorale kwalificatie in een tijdsbestek dat hun eigen levensstijl past proeven. Er is geen verschil tussen een UCD diploma behaald op de campus of online.

UCD Reputatie en academische uitmuntendheid

University College Dublin (UCD) is één van Europa's toonaangevende research-intensieve universiteiten waar de opleiding van studenten, postdoctorale masters en PhD-opleiding, onderzoek, innovatie en betrokkenheid van de gemeenschap vormen een dynamische continuüm van activiteit.

De universiteit werd opgericht in 1854 door John Henry Newman wiens klassieker Het idee van een universiteit is een van de meest duurzame teksten over de waarde van het hoger onderwijs internationaal als een bron van inspiratie voor de huidige onderwijsfilosofie UCD's.

Vandaag UCD is de grootste universiteit van Ierland met bijna 30.000 studenten. Het is de meest populaire bestemming voor Ierse schoolverlaters en promoot actief universitaire leven als een reis van academische en persoonlijke ontdekking door zijn zeer innovatieve en flexibele UCD Horizons undergraduate curriculum.

UCD is leider van Ierland in postacademisch onderwijs met ongeveer 7.000 postdoctorale studenten, wat neerkomt op ongeveer 28% van de UCD studentenpopulatie, en bijna 2.000 promovendi. Meer dan 50% van de UCD studenten doorstromen naar postdoctorale studies.

De rol van UCD binnen Ierse hoger onderwijs wordt onderstreept door het feit dat UCD alleen al goed voor meer dan 30% van de internationale studenten, meer dan 25% van alle postdoctorale studenten en bijna 28% van alle doctorale inschrijvingen over de zeven Ierse universiteiten.

UCD by numbers

UCD is de nationale leider in de financiering van onderzoek, het aantrekken van kwaliteit investering die de universiteit om een ​​reputatie als een wereldklasse bestemming voor toonaangevende onderzoekers te realiseren heeft geholpen. De universiteit heeft vier grote interdisciplinaire onderzoeksthema's die passen bij de behoeften van Ierland en de huidige mondiale uitdagingen vastgesteld.

UCD houdt een externe focus, op zoek naar om te leiden en vorm agenda's door middel van allianties en partnerschappen met zijn collega's, nationaal en internationaal.

De internationale positie van UCD is de afgelopen jaren sterk toegenomen en de universiteit is momenteel gerangschikt in de top 1% van de instellingen wereldwijd door de Times Higher Education ranglijst.

UCD is gelegen op een prachtige lommerrijke 133 hectare grote campus dicht bij centrum van Dublin, die een mix van academische faciliteiten, onderzoeksinstituten, bibliotheken en archieven, enterprise ruimte, student dorpen, en sport- en recreatieve faciliteiten biedt.

Rankings

Opmerking: Het aantal studenten hebben betrekking op studiejaar 2011/12

Teaching Philosophy

U zult geen betere plek om te studeren dan UCD niet vinden. We zijn toonaangevende universiteit van Ierland, en biedt het breedste scala van eert graden in de meest opwindende omgevingen; en met UCD Horizons en UCD Online heb je meer keuze dan ooit.

UCD academici werken om antwoord te geven op de belangrijkste vragen van onze tijd

Dit is uw kans om een ​​deel van een gemeenschap waar bijna 30.000 studenten vervolgen hun studie onder leiding van de beste wetenschappers van Ierland, van wie velen zijn toonaangevende internationale experts geworden.

UCD academici werken om antwoord te geven op de belangrijkste vragen van onze tijd, variërend van de politieke toekomst van Ierland in een uitgebreide Europese gemeenschap om de preventie en behandeling van de ziekte.

Onze bibliotheek heeft de middelen die u nodig hebt om te leren, letterlijk binnen handbereik te zetten. Er zijn ook uitgebreide e-learning faciliteiten en elektronische middelen die onmiddellijk toegang tot de middelen, op elk moment te garanderen, overal. Een groot deel van uw leermateriaal is nu online beschikbaar en u kunt deze en andere informatie, evenals send toegang en e-mails, het maakt niet uit waar je bent ontvangen.

Locaties

  • Ireland Online

    Student Desk, Tierney Building, University College Dublin, Belfield, Dublin 4, , Ireland Online

Opleidingen

Vragen