Keystone logo
© BIMM University
UCA University for the Creative Arts

UCA University for the Creative Arts

UCA University for the Creative Arts

Invoering

Bij UCA geloven we dat creativiteit wereldwijde gemeenschappen levendiger, innovatiever en menselijker maakt.

Daarom is onze universiteit al 160 jaar een hartstochtelijk pleitbezorger van creatief onderwijs en onderzoek.

We bieden cursussen aan op het gebied van architectuur, ambacht, mode, grafisch ontwerp, illustratie, beeldende kunst, fotografie, film, media, podiumkunsten en creatieve zaken. Onze programma's worden geprezen om hun uitstekende onderwijskwaliteit en worden zeer gerespecteerd door werkgevers in de creatieve sector.

Maar we zijn ook veel meer dan dat.

Ons doel

We willen mensen inspireren om hun creativiteit te gebruiken om verandering te stimuleren, uitdagingen te overwinnen en het leven van anderen te verbeteren.

Daarom hebben we onze universiteit ontworpen als een inclusieve, dynamische omgeving. Onze campussen in Surrey en Kent, ons Institute for Creative Innovation in Xiamen, China, en onze huizen binnen partnerorganisaties zoals de Royal School of Needlework en Maidstone Television Studios hebben allemaal één ding gemeen:

Het zijn plaatsen om inspirerende partnerschappen te smeden, doelgericht te werken en echte oplossingen te bouwen voor menselijke problemen over de hele wereld - of dat nu is als onderdeel van onze levendige onderwijs- en onderzoeksgemeenschap, of als student van een van onze cursussen.

Campusfuncties

  Locaties

  • Farnham

   Falkner Road, GU9 7DS, Farnham

   • Canterbury

    Canterbury, Verenigd Koninkrijk

    • Epsom

     Ashley Road,21, KT18 5BE, Epsom

     • Rochester

      Rochester, Verenigd Koninkrijk

      Vragen