Keystone logo
University of British Columbia - Faculty of Applied Science Master of Engineering Leadership in Naval Architecture & Marine Engineering
University of British Columbia - Faculty of Applied Science

Master of Engineering Leadership in Naval Architecture & Marine Engineering

Vancouver, Canada

12 Months

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

CAD 29.810 / per year *

Op de campus

* $ 29.810,20 voor Canadese staatsburgers, permanente inwoners, vluchtelingen, diplomaten; $ 54.367,10 voor internationale studenten

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De Master of Engineering Leadership (MEL) in Naval Architecture and Marine Engineering is een professioneel diploma voor ingenieurs die willen excelleren en innovatie willen stimuleren. Dit hybride masterprogramma combineert technische cursussen op graduaatniveau met UBC Sauder School of Business-cursussen, waardoor je de vaardigheden en het zelfvertrouwen hebt om je carrière in nieuwe richtingen te nemen.

Kies Engineering en Bedrijfskunde

De MEL in Naval Architecture and Marine Engineering biedt een unieke combinatie van technische en zakelijke lessen, waardoor je de strategische vaardigheden krijgt om een leidende rol te spelen in vooruitstrevende organisaties. Ingenieursopleidingen zijn een dynamisch evenwicht tussen academische theorie en praktijkgerichte industriële en commerciële praktijken. Bedrijfscursussen aangeboden door de best gerangschikte UBC Sauder School of Business geven u een solide basis in bedrijfsstrategie en innovatie, operaties en logistiek, projectmanagement en organisatorisch leiderschap.

148402_pexels-photo-906982.jpeg
Albin Berlin / pexels

Krijg een concurrentievoordeel

In dit 12 maanden durende programma zult u:

  • De vaardigheden verwerven om complexe scheepsbouwontwerp- en inkoopprogramma's te beheren en volledig gekwalificeerd worden in scheepsprojectbeheer;
  • Verbeter uw technische en analytische vaardigheden door middel van een projectgebaseerd curriculum dat alle stadia van de waardeketen van de industrie omvat;
  • Deelnemen aan een coöp-werkprogramma van 12 weken of aan het e @ UBC Lean LaunchPad Accelerator Program - waardoor u een ondernemersidee kunt omzetten in een gevalideerd bedrijfsmodel;
  • Studeer bij een gerenommeerde faculteit en werk samen met industriële partners aan een van 's werelds top 40 universiteiten;
  • Breid uw professionele netwerk uit terwijl u samenwerkt met andere MEL-studenten;
  • Verwerf de fundamentele zakelijke, projectmanagement- en interpersoonlijke vaardigheden om uw carrière vooruit te helpen en zelfverzekerd posities met verhoogde verantwoordelijkheid in te nemen.

Wat maakt het programma uniek?

Een Master of Engineering Leadership (MEL) -graad van UBC geeft u de geloofsbrieven en kennis om vol vertrouwen posities in te nemen met een grotere verantwoordelijkheid of de overstap naar een nieuwe industriesector te maken.

Upgrade uw technische vaardigheden

Je krijgt een geïntegreerde technische basis in het ontwerpen en modelleren van energiesystemen, waardoor je een technisch leider wordt in geïntegreerd ontwerp en de constructie en het onderhoud van energiesystemen voor groene gebouwen.

Leer de taal van het bedrijfsleven

Technische kennis is niet genoeg. Door middel van cursussen die door UBC Sauder School of Business worden aangeboden, verkrijgt u fundamentele bedrijfsvaardigheden waardoor uw begrip van breed gebaseerde managementconcepten wordt verbeterd.

Word een zelfverzekerde leider

Leiderschapsontwikkeling is ingebed in het hele programma, waardoor je doorlopend kansen krijgt om teams en projecten te leiden en je interpersoonlijke vaardigheden te versterken.

Ga verder

Professionals die een technische specialisatie beheersen en de fundamenten van het bedrijf hebben een duidelijk concurrentievoordeel. De vraag van zowel de overheid als de werkgevers in de industrie, onze afgestudeerden gaan met succes naar gewilde functies en nieuwe industriële sectoren.

Carrièremogelijkheden

Onze afgestudeerden zullen lokaal, nationaal en internationaal veel gevraagd zijn door werkgevers die op zoek zijn naar technische experts die ook teams kunnen beheren en leiden. Vacatures omvatten werken als scheepsonderzoeker, in een scheepswerftechnische functie, als ontwerpingenieur en als vertegenwoordiger van de klassenmaatschappij. Lees enkele van onze alumniverhalen op onze website om erachter te komen hoe onze afgestudeerden verder zijn gaan uitblinken in hun carrière met hun UBC MEL in Naval Architecture and Marine Engineering.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen