Keystone logo
UBC IMBA in Shanghai

UBC IMBA in Shanghai

UBC IMBA in Shanghai

Invoering

UBC UBC behoort tot de top universiteiten wereldwijd, maar wat zijn de factoren die deze groei hebben aangedreven? Wat is UBC's verhaal? De UBC Brand is een groot idee over de universiteit die werd ontwikkeld met de UBC gemeenschap over een periode van twee jaar (2007-09). De resulterende begrip weerspiegelt de emotionele reactie mensen hebben om de universiteit, dat deze plek is anders dan alle andere: UBC is een plaats van de geest. UBC Brand, een plaats van de geest, werd ontwikkeld in een twee jaar durend proces van consultatie (2007-09), die studenten, docenten, medewerkers, alumni, vrienden en donateurs verloofd. De uitdaging: om te ontdekken wat UBC uniek maakt. Het proces was niet over het maken van een nieuw logo. Het richt zich op het articuleren van het grote idee over UBC dat het gevoel van energie en de mogelijkheid op onze campussen inkapselt. Veel deelnemers benadrukten UBC omgeving van openheid die heeft bijgedragen aan het creëren van een dynamische gevoel van plaats geen andere universiteit kan claimen. Sauder School of Business De Sauder School of Business is een van 's werelds toonaangevende academische business schools. Gevestigd in Vancouver, Canada's toegangspoort tot de Pacific Rim, Sauder biedt een wereldwijde business perspectief bij een dynamische kruispunt van de internationale markt. Opgedragen aan strenge en relevant onderwijs, onze programma's genereren van zakelijke leiders die rijden verandering en vorm industrieën en organisaties over de hele wereld. Sauder streeft ernaar een internationale leider in de creatie en toepassing van kennis van zaken, en aan het bevorderen van een leven lang succes voor onze studenten en alumni. UBC International MBA (IMBA) De UBC International MBA is een 20-maanden, part-time programma onderwezen in samenwerking met de Antai College van Economie en Management in Shanghai Jiao Tong University in Shanghai, China. Dit unieke programma is voorzien van wereldklasse UBC faculteit, een bekroonde curriculum erkend door het Chinese ministerie van Onderwijs, en twee weken van de studie in Vancouver, Canada.

Wat je leert Als een UBC IMBA student, zul je winnen:

een algemeen management perspectief gebaseerd op een solide begrip van de belangrijkste zakelijke functionele gebieden en hun onderlinge afhankelijkheid een brede, senior-level strategische benadering van zakelijke besluitvorming teamwork, communicatie en leiderschap vaardigheden ontwikkeld door middel van het oplossen van problemen, de groep projecten en presentatie.

Locaties

 • Shanghai

  Shanghai International MBA Office South Building 104 Antai College of Economics & Management Shanghai Jiao Tong University Fahua Zhen Road Campus 535 Fa Hua Zhen Road, 200052, Shanghai

  Opleidingen

   Instelling biedt ook:

   Vragen