Keystone logo
UAEU United Arab Emirates University

UAEU United Arab Emirates University

UAEU United Arab Emirates University

Invoering

Als vlaggenschipuniversiteit van het land biedt de VAEU een volledig assortiment van internationaal erkende afgestudeerde en niet-gegradueerde programma's van hoge kwaliteit via haar negen hogescholen in bijna alle belangrijke disciplines.

Sinds de oprichting in 1976 is de VAE geëvolueerd van een niet-gegradueerde onderwijsinstelling naar een uitgebreide universiteit met meer nadruk op een onderzoeksmissie.

Als onderzoeksintensieve universiteit werkt de UAEU samen met haar partners in de industrie om onderzoeksoplossingen te bieden voor de uitdagingen waarmee het land en de regio worden geconfronteerd. Negen onderzoekscentra die van strategisch belang zijn voor het land en de regio bevorderen kennis op kritieke gebieden.

Bovendien fungeert het Science & Innovation Park , via zijn starterscentra, als een knooppunt voor innovatie, ondernemerschap en leiderschap om de overgang van de economie van de VAE naar een kenniseconomie te bevorderen.

colleges

De United Arab Emirates University heeft 9 afzonderlijke hogescholen, naast het College of Graduate Studies en University College, met een uitgebreid scala aan academische disciplines en afdelingen.

Bezoek de College-pagina's voor meer informatie.

University College

We streven naar uitmuntendheid door een levendige leeromgeving te creëren en ultramoderne leerfaciliteiten te bieden.

College van Bedrijf en Economie

Het CBE wordt gekenmerkt door zijn effectieve leeromgeving, onderscheiden studieplannen om studenten te helpen hun toekomst op te bouwen.

College voor Geesteswetenschappen en Sociale Wetenschappen

Bij CHSS promoten we geavanceerd wetenschappelijk onderzoek, creëren we sterke banden met de samenleving en consolideren we erfgoed en dienstverlening aan de gemeenschap.

College of Information Technology

Ons college is een ideale plek die persoonlijke, intellectuele en technische groei bevordert en we zijn trots op onze succesvolle afgestudeerden.

Technische Universiteit

Het College of Engineering biedt onderscheidende, internationaal herhaalbare programma's en streeft naar duurzaamheid op verschillende gebieden.

Onderwijscollege

Het College of Education biedt moderne onderwijsmethoden en biedt programma's die voldoen aan de educatieve vereisten van de VAE om een onderscheidende, goed geïnformeerde samenleving op te bouwen.

College of Law

Het College of Law heeft regionaal een prestigieuze status en biedt op onderzoek gebaseerde programma's om aan de behoeften van de VAE-samenleving te voldoen.

College van voedsel en landbouw

De CFA zet zich in voor studentensucces en biedt academische programma's die kritisch denken om studenten te verwerven met de vaardigheden die vereist zijn in de competitieve arbeidsmarkt.

College of Science

We bieden een gedistingeerde experimentele leeromgeving om afgestudeerden voor te bereiden die zijn uitgerust met hoogwaardige technische vaardigheden en expertise in overeenstemming met internationale normen.

College of Medicine and Health Sciences

We bieden een gedistingeerde experimentele leeromgeving om afgestudeerden voor te bereiden die zijn uitgerust met hoogwaardige technische vaardigheden en expertise in overeenstemming met internationale normen.

College of Graduate Studies

Wij bieden de beste programma's en faciliteiten om studenten te helpen hun ambities van het studeren van graduate programma's te vervullen. We bieden ook verschillende volledige en gedeeltelijke beurzen voor verschillende programma's.

Locaties

 • Abu Dhabi

  Reem Island, 8th floor of Sky Tower, , Abu Dhabi

 • Al Ain

  Sheik Khalifa Bin Zayed Street, , Al Ain

  • Dubai

   Hamdan bin Rashid Al Maktoum Center for Giftedness and Innovation, Al Beda’a, , Dubai

   Vragen