Keystone logo
Universidad Autonoma de Chihuahua

Universidad Autonoma de Chihuahua

Universidad Autonoma de Chihuahua

Invoering

De Autonome Universiteit van Chihuahua (UACH) is een instelling voor hoger onderwijs gevestigd in Chihuahua, Mexico. Het is de hoogste zetel van het leren in de staat en de instelling voor hoger onderwijs met meer studenten en academische programma's in de staat Chihuahua, is ook erfgenaam van de Wetenschappelijke en Literaire Instituut opgericht in 1835 Chihuahua.

UACH is een autonome openbare instelling van het onderwijs; missie is om te genereren, te implementeren, te verspreiden, en integreren van kennisoverdracht; met behulp van hoge-kwaliteit universitaire programma's, waarvan de toepassing is nuttig voor de samenleving en zichzelf. Zij handhaaft haar oorspronkelijke verbintenis om bij te dragen aan de sociale ontwikkeling en het behoud, instandhouding en verbetering van de verschillende uitingen van cultuur ten gunste van een betere kwaliteit van leven voor quiting in het bijzonder en de Mexicanen in het algemeen.

Missie, doelstellingen en waarden

missie

Wij zijn een openbare instelling voor hoger onderwijs en maatschappelijk verantwoord is vastbesloten om bij te dragen aan een duurzame sociale en economische ontwikkeling van de entiteit en het behoud, instandhouding en verbetering van de verschillende uitingen van cultuur, ten gunste van een betere kwaliteit van leven Mexicanen en in het bijzonder de Chihuahuenses.

Wij steunen de taak van het vormen van heel het volk, met een universele en in staat om relevante en creatieve antwoorden te geven aan een veranderende wereld waarden en voor het genereren, te implementeren, te verspreiden, kennis over te dragen en de ontwikkeling van technologieën door middel van academische fabriek hoog en universitaire programma's van erkende kwaliteit, de aanvraag is nuttig voor de samenleving en voor zichzelf.

DOELSTELLINGEN

Helpen bij het opbouwen van een samenleving met een betere kwaliteit van leven, het genereren, toepassen en verspreiden van kennis, het bevorderen van cultuur, sport en andere activiteiten die de vorming van een nieuwe mens in staat is het besturen van de veranderingen die de maatschappij eisen van Chihuahua te promoten.

Waarden

Effectiviteit: We streven naar academische uitmuntendheid in onderwijs, onderzoek en uitbreiding; het nemen van verantwoordelijkheid om te reageren op de behoeften van de samenleving Chihuahua met een permanente zelf-kritische houding en een verlangen om te zoeken naar kwaliteit en productiviteit van alle institutionele activiteiten.

pluralisme: Wij accepteren en erkennen de wetenschappelijke, artistieke, professionele, ideologische en religieuze diversiteit.

Matching: Wij respecteren de ideeën en meningen van anderen, ook al zijn ze verschillend van de onze. Wij respecteren de diversiteit van de mensen die deel uitmaken van onze gemeenschap.

Locaties

  • Chihuahua

    Universidad Autónoma de Chihuahua C. Escorza 900, Col. Centro, 31000, Chihuahua

Vragen