Keystone logo
University of Illinois at Urbana-Champaign - College of Agricultural, Consumer and Environmental Sciences

University of Illinois at Urbana-Champaign - College of Agricultural, Consumer and Environmental Sciences

University of Illinois at Urbana-Champaign - College of Agricultural, Consumer and Environmental Sciences

Invoering

Overzicht van ACES

More Than Meets The I

Het College of Agricultural, Consumer and Environmental Sciences (ACES) is vanaf de eerste dag een integraal onderdeel van de University of Illinois. Hoewel we trots in de top 30 van landbouwscholen ter wereld staan, zijn we vandaag meer dan alleen landbouw. ACES is een diverse universiteit met best beoordeelde programma's op het gebied van techniek, financiën en economie, voedingswetenschappen en meer. Hoewel onze faculteit en studentenorganisatie verschillende specialiteiten en interessegebieden hebben, werken we allemaal aan een gemeenschappelijk doel: het dagelijks leven van mensen over de hele wereld verbeteren.

Een ACES-opleiding

We hebben ons succes te danken aan het centraal stellen van onze studenten en hen te ondersteunen met een medelevende en hechte academische gemeenschap.

15: 1 student / faculteit verhouding

Door in ACES te zijn, krijg je alle voordelen van de Big Ten-universiteit, maar met de kleine klassen die zorgen voor een hechte, hoogwaardige leerervaring.

80% neemt deel aan ervaringsleren

We waarderen leren door te doen. Onze studenten voltooien stages, doen vrijwilligerswerk, reizen door het land en nemen deel aan de meer dan 400 mogelijkheden om in het buitenland te studeren aan de Universiteit van Illinois om praktische ervaring op te doen in hun vakgebied.

$ 3.5M ACES-beurzen worden jaarlijks toegekend

Het College of ACES is ook toegewijd om studenten te helpen financieel succesvol te zijn. Elk jaar worden 3,5 miljoen dollar aan studiebeurzen toegekend aan onze studenten. Deze beurzen worden mogelijk gemaakt door gulle alumni en vrienden van het college.

74% Graduatiegraad in vier jaar

ACES heeft zowel een retentiecijfer voor eerstejaarsstudenten van 91 procent als een slagingspercentage van 74 procent over vier jaar, het hoogste percentage van de natie onder vergelijkbare programma's, volgens US News & World Report. Ons slagingspercentage is ook meer dan het dubbele van het nationale gemiddelde voor openbare universiteiten (33%, volgens het Amerikaanse ministerie van Onderwijs). Dit betekent dat studenten zowel blijven als slagen in ACES.

87% Werkzaam of voortgezet onderwijs

Binnen zes maanden na hun afstuderen zijn onze studenten in dienst of willen ze zichzelf verder ontwikkelen door een graduaat of een andere geavanceerde aanduiding te behalen. Ongeveer een derde van de afgestudeerden kiest ervoor om een hogere opleiding te volgen op een breed scala van gebieden, waaronder wetenschap, bedrijfskunde, geneeskunde, gezondheid en welzijn, en onderwijs.

De ACES-impact

De lessen die in onze opleidingen worden gegeven, zijn geworteld in onderzoek, en ons doel is om dat onderzoek niet alleen met onze studenten te delen, maar met gemeenschappen over de hele wereld.

Wereldwijde impact

Onze vijf overkoepelende onderzoeksgebieden omvatten voedsel en landbouw, milieu en water, gezin en gemeenschappen, gezondheid en welzijn, en data en technologie.

Onderzoek op elk van deze gebieden heeft het potentieel om levens op wereldschaal te verbeteren. Om dit onderzoek aan te pakken, werkt ACES samen met instellingen over de hele wereld, waardoor onderzoekers met elkaar kunnen werken en van elkaar kunnen leren. Onze onderzoekers zijn momenteel bezig met inspanningen in meer dan 120 verschillende landen.

Lokale impact

De University of Illinois Extension, gebaseerd op het College of ACES, leidt sinds 1914 de gemeenschap.

Uitbreidingsspecialisten en opvoeders die in de hele staat werkzaam zijn, delen kennis die is opgedaan door universitair onderzoek met lokale gemeenschappen via trainingsprogramma's, educatieve workshops en meer.

Facultaire impact

De kern van alles wat ACES doet, is onze faculteit en personeel van wereldklasse. Faculteiten in alle ACES-afdelingen doen onderzoek en geven lessen op boeiende, impactvolle manieren.

Om een beter begrip van de reikwijdte van hun werk te bevorderen, hebben de faculteiten in elk van onze programma's samenvattingen geschreven van hun onderzoeks- en onderwijsinspanningen. Deze samenvattingen laten niet alleen zien wat hun werk inhoudt, maar leggen ook in het kort uit hoe hun inspanningen onze studenten en gemeenschappen beïnvloeden.

Geschiedenis

De University of Illinois wordt wereldwijd erkend als een van de grote openbare universiteiten en het College of ACES is er vanaf de eerste dag. De tijdlijn van de universiteit gaat terug tot het midden van de 19e eeuw, toen activist en professor Jonathan Baldwin Turner uit Illinois een beweging oprichtte om hoger onderwijs te bieden aan iedereen in het land die wilde leren. De beweging werd sterk gesteund door boeren en industriële arbeiders, die toen meer dan 85 procent van de bevolking van Illinois uitmaakten.

In 1862 ondertekende president Abraham Lincoln de Morrill Land-Grant College Act, waarbij hij openbare gronden schonk met als doel colleges op te richten ten behoeve van de landbouw en de mechanische kunsten. Dankzij de Morrill Act uit 1862 werden in maart 1868 zevenendertig instellingen voor landsubsidie opgericht, waaronder de University of Illinois (oorspronkelijk Illinois Industrial University).

De Urbana-Champaign-locatie van de universiteit heeft toevallig enkele van de rijkste gronden ter wereld. Dit was een grote zegen toen de Hatch Act van 1887 het Agricultural Experiment Station oprichtte en een nieuwe onderzoeksfocus bracht. Later, in 1914, werd de kennis die was opgedaan door universiteitsonderzoek en andere universitaire inspanningen toegankelijk gemaakt voor de burgers van elke staat door middel van de Smith-Lever Act, die het Cooperative Extension System creëerde. De University of Illinois Extension is tot op de dag van vandaag actief en biedt educatieve programma's en materialen aan inwoners in alle 102 provincies van Illinois.

Tegenwoordig heeft het College van ACES zijn horizon verbreed om niet alleen landbouw te onderwijzen en te onderzoeken, maar ook meerdere studiegebieden die levens over de hele wereld kunnen verbeteren. Blader door onze nieuwssectie en abonneer u op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze meest recente activiteiten.

Locaties

  • Champaign

    4Q2F+Q4 Champaign, Illinois, Estados Unidos, , Champaign

    Vragen