Keystone logo
Tallinn University of Technology

Tallinn University of Technology

Tallinn University of Technology

Invoering

Een visie op de huidige samenleving is innovatief, ondernemend, technologisch geavanceerd en open voor de wereld, en dit is waar Tallinn University of Technology (TalTech) naar solliciteert door middel van internationaal hoogstaande studies en onderzoek.

Bij TalTech beleef je de toekomst zonder in een tijdmachine te stappen. Hier ontmoet onderwijs alles wat digitaal is!

Hier maken we echte dingen en ontwikkelen ze ter plekke vanaf nul. De uitgelichte projecten gaan over zelfrijdende voertuigen, studentensatellieten, e-Pavement (wegverharding die zonne-energie opwekt), kunstmatige intelligentie om persoonlijke routes voor toeristen te creëren en nog veel meer. We bieden de mogelijkheid om te studeren op een moderne digitale campus waar veel van de meest recente technologieën dagelijks worden getest en geïmplementeerd. Een van onze recente initiatieven — TalTechDigital — verbindt digitalisering met onderwijs, waardoor TalTech de meest innovatieve campus van het land is.

Moderne studieprogramma's

De opleidingen en leeromgeving van TalTech zijn continu in ontwikkeling. Ervaren professionals uit zowel de private als de publieke sector worden betrokken en geraadpleegd om leerplannen op te stellen die voldoen aan de meest recente behoeften van de arbeidsmarkt . Een aantal laboratoria van de universiteit is onlangs vernieuwd en er wordt steeds meer onderwijs gegeven via e-channels. Bij TalTech gaan engineering en IT hand in hand, wat tot uiting komt in onze moderne opleidingen die beide vakgebieden nauw met elkaar verbinden. In de loop der jaren hebben TalTech-ingenieurs slimme en duurzame oplossingen ontwikkeld voor veel relevante problemen in Estland.

Onze programma's bieden onderwijs van hoge kwaliteit door diepgaande studie en creatieve labs te combineren. Zo krijg je de beste praktische ervaring voor je opleiding en je carrière. U kunt een geschikt programma voor uw carrière vinden met internationaal erkende programma's in:

 • School voor informatietechnologieën
 • School voor Bedrijfskunde en Bestuur
 • Technische school
 • School voor Wetenschap

Studenten, wetenschappers en ondernemers bij elkaar brengen

Bij TalTech hechten we veel waarde aan samenwerking met bedrijven en bedrijven. Voor veel bedrijven, maar ook voor overheden, zijn wij vaak het eerste aanspreekpunt voor het vinden van oplossingen voor uiteenlopende organisatie- en productontwikkelingsvragen. Ons innovatie- en zakencentrum Mektory brengt onderzoekers, studenten en ondernemers samen en biedt jonge mensen inspiratie, kennis en middelen om startende studenten en andere innovatieve zakelijke ideeën te creëren en te ontwikkelen.

TalTech is een academische opinieleider en ook het vlaggenschip van de Estse techniek en technologie . De moed om te veranderen, de wil om te evolueren en de wens om op kennis gebaseerde discussies te voeren, maken van TalTech een denktank in academische discussies.

Wij zijn van mening dat een hoog niveau van onderzoek en academische studies, evenals academische vrijheid, absoluut cruciaal zijn. Zo is TalTech de eerste universiteit in Estland die een op tenure gebaseerd academisch carrièremodel aanbiedt.

Ranglijsten

TalTech, opgericht in 1918, staat gerangschikt in de top 3% van 's werelds beste universiteiten (QS World University Rankings). Het is de enige technische universiteit in Estland en biedt plaats aan ongeveer 10.000 studenten, waarvan 14% internationale studenten zijn uit meer dan 100 verschillende landen.

toelatingen

Start en deadlines van toelating

 • 1 februari 2023 – De toegang gaat open
 • 1 april 2023 – Deadline voor aanmelding voor niet-EU-burgers
 • 1 mei 2023 – Deadline voor aanmelding voor burgers uit OESO-lidstaten, Georgië, Oekraïne en niet-EU-kandidaten die op wettelijke basis in Estland verblijven
 • 1 juni 2023 – Deadline voor aanmelding voor burgers uit EU/EER-landen en Zwitserland
 • 1 augustus 2023 – Deadline voor aanmelding voor Finse, Letse en Litouwse burgers die zich aanmelden voor programma's van de School of Business and Governance

Campusfuncties

  Programma Toelatingseisen

  Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

  Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

  Locaties

  • Tallinn

   Tallinn University of Technology, Ehitajate tee 5, 19086, Tallinn

  Vragen