Keystone logo
Lodz University of Technology Master in de industriële biotechnologie
Lodz University of Technology

Master in de industriële biotechnologie

Łódź, Polen

1 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Mar 2024

PLN 8.000 / per semester

Op de campus

Invoering

Het programma Industriële Biotechnologie wordt uitgevoerd door de Faculteit Biotechnologie en Voedingswetenschappen. Industriële Biotechnologie is een opleiding die volledig in het Engels wordt gegeven. Het integreert biologische en technische wetenschappen om enzymen, organismen en cellen te exploiteren om producten te produceren.

Industriële biotechnologie is bedoeld voor individuen die geïnteresseerd zijn in het gebruik van biologische systemen, levende organismen en enzymen om specifieke producten of processen te creëren of te wijzigen. Tijdens de studies zal de student, terwijl hij leert over moleculaire mechanismen die de processen reguleren die plaatsvinden in levende organismen en interageren met de omgeving, moderne, ecologische bioproducten kunnen ontwerpen, bio-energie kunnen genereren en duurzame processen kunnen ontwerpen voor de voeding, het voer, chemische, farmaceutische, energie- en milieu-industrieën. Het interdisciplinaire curriculum is goed ontvangen door werkgevers uit de life-science sector en stelt de student in staat zijn interesses te definiëren en weloverwogen beslissingen te nemen over verdere professionele ontwikkeling.

specialisaties

  • Fermentatietechnologie en technische microbiologie
  • Moleculaire biotechnologie en technische biochemie

De toelating voor masterstudies die beginnen in het zomersemester van 2023/2024 is nu open.

De eerste stap van toelating is het invullen van de persoonlijke gegevens en het uploaden van scans van alle vereiste documenten naar het toelatingsportaal van de universiteit vóór de deadline op 4 januari 2024.

toelatingen

leerplan

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen