Keystone logo
Tufts University - School of Engineering MSc in technologiemanagement en leiderschap
Tufts University - School of Engineering

MSc in technologiemanagement en leiderschap

12 Months

Engels

Full time, Deeltijd

01 Aug 2024

Sep 2024

USD 1.765 / per credit

Blended, Afstand leren, Op de campus

Invoering

De samenleving heeft leiders nodig die gelijke tred kunnen houden met het duizelingwekkende tempo van de technologische veranderingen en die de technologie kunnen opvoeren en beheren terwijl deze de werkplek en de rest van de wereld transformeert. Als u momenteel werkt of ernaar streeft om dynamische technologiegerelateerde velden te betreden, is de MS in Technology Management & Leadership (MSTML) van het Tufts Gordon Institute ontworpen om u uit te rusten met de vaardigheden en de groeimindset die nodig is om technologie te beheren en verandering te leiden. Of u nu een product-, project- of softwaremanagementrol vervult, een data- of bedrijfsanalist bent, een consultant, of zelfs in R&D of als wetenschapper werkt, de MSTML helpt u het vertrouwen te ontwikkelen om de volgende stap in uw management te zetten en leiderschapscarrière in de technologiesector.

Programma Hoogtepunten

Kies ervoor om uw MSTML 100% online, hybride of op de campus te verdienen.

  • Je hebt de flexibiliteit om je eigen persoonlijke studietempo in te stellen terwijl je het programma doorloopt. Behaal je diploma in slechts 2 jaar of spreid de studielast en collegegeldkosten over een langere periode.
  • Profiteer van een zeer persoonlijke ervaring, inclusief geïndividualiseerde leiderschapscoaching van onze benaderbare, branche-experte faculteit.
  • Breid uw netwerk uit, ontmoet uw cohort en duik in diepere actuele discussies via optionele live sessies op afstand binnen uw asynchrone online kerncursussen.
  • Vul uw online leerproces aan door u in te schrijven voor optionele persoonlijke keuzevakken, of zelfs deel te nemen aan 'immersives' in het weekend op de campus, waar u verschillende onderwerpen kunt verkennen, studiepunten kunt verdienen en alles kunt ervaren wat Boston en de campus van Tufts University te bieden hebben.
  • Krijg toegang tot de bronnen en het wereldwijde netwerk van een universiteit van topklasse om uw opleiding te verrijken en uw professionele connecties te versterken terwijl u door uw carrièrereis navigeert.

toelatingen

Beurzen en financiering

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen