Keystone logo
Tufts University - School of Engineering

Tufts University - School of Engineering

Tufts University - School of Engineering

Invoering

Over Tufts School of Engineering

De engineeringprogramma's van Tufts dagen de traditionele grenzen uit van academische disciplines, onderzoek en de rol van ingenieurs in onze steeds meer onderling verbonden wereldwijde gemeenschap. Elke dag ontwikkelen Tufts-onderzoekers nieuwe hulpmiddelen om de medische diagnose en behandeling te verbeteren; nieuwe materialen voor een groenere toekomst; slimmere, krachtigere computers; en innovatieve manieren om de ingenieurs van morgen op te voeden.Master- en doctoraatsprogramma's op zes academische afdelingen, evenals de MS in Engineering Management, aangeboden via Tufts Gordon Institute, geven ingenieurstudenten de juiste mix van specialisatie en interdisciplinaire verkenning.

academici

Tufts-eindexamenprogramma's bieden een uitzonderlijke academische ervaring, die wordt gekenmerkt door nauwe facultaire interacties die u van graduate studie naar uw carrière zullen stuwen. Met een scala aan programma's in kunsten en wetenschappen en in techniek combineert Tufts de middelen van een onderzoeksintensieve instelling met een ondersteunende, collegiale sfeer.Degree-programma's zijn onder meer:

 • Doctorale programma's
 • Master programma's
 • Certificaatprogramma's

Afgestudeerde studenten en postdoctorale trainees dragen bij aan het creëren en verspreiden van kennis als individuen en als vitale leden van onderzoeksteams. Hier krijgt u de gelegenheid om een ​​aantal van de slimste studenten in het land les te geven en te begeleiden, waarbij ze fungeren als belangrijke leer- en leerpartners van de faculteit.

Campusfuncties

Campus leven

Graduate studentenleven is gevuld met tal van beloningen en af ​​en toe uitdagingen. Naarmate je je hogere graad vervolgt, leer je een evenwicht te vinden tussen de concurrerende eisen van wetenschap en het leven buiten het klaslokaal.Bij Tufts bieden we veel mogelijkheden om betrokken te raken bij onze universitaire gemeenschap. We moedigen u aan om het co-curriculaire aanbod dat voor u beschikbaar is te verkennen en om geïnformeerd te worden over de faciliteiten, services en bronnen die hier zijn om u te ondersteunen.

  Locaties

  • Medford

   200 College Ave, Medford, MA 02155, USA, 02155, Medford

   • Somerville

    200 College Ave, Medford, 02155, Somerville

    • Medford

     College Avenue, 200, 02155, Medford

     Vragen