Keystone logo
Tufts University - Graduate School of Arts and Sciences

Tufts University - Graduate School of Arts and Sciences

Tufts University - Graduate School of Arts and Sciences

Invoering

66141_studenten2.jpg

Over

Graduate-programma's aan de Graduate School of Arts and Sciences van Tufts University combineren de sfeer van een liberal arts college met de ultramoderne technologische middelen van een onderzoeksinstelling. Onderzoekers van wereldklasse, persoonlijke mentoring, collaboratieve laboratoriumfaciliteiten en industriële partnerschappen voorzien Tufts-studenten van de vaardigheden om uit te blinken in hun gekozen specialiteiten en hun carrière met passie en toewijding voort te zetten.

De Graduate School of Arts and Sciences beschikt over alle middelen van Tufts University, een levendige onderzoeksinstelling met een strikte intellectuele cultuur. We bieden meer dan 22 doctoraatsprogramma's en 30 masteropleidingen - van kunstgeschiedenis tot natuurkunde - en mogelijkheden om enkele van de slimste studenten van het land les te geven en te begeleiden. Onze faculteitsleden zetten zich in voor uw succes en bieden volledige professionele voorbereiding. Door middel van cursussen, mentorschap, publicaties, veldwerk en onafhankelijk onderzoek beginnen onze afgestudeerde studenten hun carrière in een positie om toe te passen wat ze hebben geleerd.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

  • Medford

    2 The Green, Bendetson Hall, 02155, Medford

Vragen