Keystone logo
Trinity College Dublin, the University of Dublin M.Phil./P.Grad.Dip in Chinese Studies
Trinity College Dublin, the University of Dublin

M.Phil./P.Grad.Dip in Chinese Studies

Dublin, Ierland

1 Years

Engels

Full time, Deeltijd

31 Jul 2024

Sep 2024

EUR 20.930 / per year *

Op de campus

* Niet-EU-studenten| EU-studenten: € 9.800

Invoering

Chinese Studies is een multidisciplinair studiegebied, waarin disciplines als geschiedenis, taalkunde, politiek, culturele studies en vertaalwetenschappen worden benut en geïntegreerd. De cursus richt zich op het China van nu en het China van de afgelopen eeuw. Deze cursus biedt een unieke en levendige educatieve ervaring die de studenten in staat stelt wereldburgers te zijn. De M.Phil. programma biedt de mogelijkheid om zich bezig te houden met belangrijke aspecten van het hedendaagse China, waaronder het politieke en economische landschap, de moderne geschiedenis, de samenleving, de populaire cultuur en taal. Gezien de economische impact en het internationale bereik van China, stelt deze cursus haar afgestudeerden in staat diepgaand in contact te komen met het hedendaagse China.

Het multidisciplinaire karakter van de cursus biedt plaats aan studenten met een breed scala aan achtergronden. Voor studenten die Mandarijn willen verwerven, ongeacht of ze enige voorkennis van de taal hebben of niet, biedt dit programma hen de mogelijkheid om hun Mandarijn in relatief korte tijd te ontwikkelen.

Dit programma wordt gegeven door deskundige docenten en vaste gastsprekers uit het bedrijfsleven en de industrie en zal de vaardigheden ontwikkelen die nodig zijn om te slagen in een internationale omgeving. Het is beschikbaar als een eenjarig voltijdprogramma of een tweejarig deeltijdprogramma.

Ideale studenten

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Getuigenissen van studenten

Over de school

Vragen