Keystone logo
© Trinity College Dublin, the University of Dublin
Trinity College Dublin, the University of Dublin

Trinity College Dublin, the University of Dublin

Trinity College Dublin, the University of Dublin

Invoering

Waarom kiezen voor Trinity College Dublin?

Trinity College Dublin, de universiteit van Dublin, is de toonaangevende universiteit van Ierland en staat op de 81e plaats in de wereld (QS World University Rankings 2024). Opgericht in 1592, is Trinity doordrenkt van een geschiedenis van onderwijs en onderzoek, maar heeft ook een progressieve kijk op het ondersteunen van studenten die willen bouwen aan een meer duurzame en rechtvaardige wereld.

Onze locatie Gelegen op een iconische campus van 47 hectare in het hart van het centrum van Dublin, is de universiteit een cruciaal onderdeel van wat de bruisende en veilige hoofdstad van Ierland tot een Europees centrum voor innovatie maakt. De centrale ligging van Trinity biedt studenten een unieke kans om een rigoureus academisch programma te combineren met een ongeëvenaard aanbod aan culturele, sociale en professionele ervaringen.

Onze cursussen Trinity staat in de top 100 in 21 verschillende studierichtingen (QS World University Rankings 2023), met meer dan 21.000 bachelor- en masterstudenten in verschillende studierichtingen, waaronder kunst en geesteswetenschappen, bedrijfskunde, rechten, techniek, wetenschap, wiskunde en gezondheidswetenschappen.

Carrièremogelijkheden

Trinity is ook geplaatst in de top 100 in de wereld voor Graduate Employability (QS World University Rankings 2022), met onze studenten gewild bij werkgevers in vele sectoren. Veel recent afgestudeerden werken bij grote partnerorganisaties, waaronder Google, IBM en Pfizer.

Een diverse, inclusieve en levendige campus Trinity staat op de 31e plaats van meest internationale universiteiten ter wereld (Times Higher Education Rankings 2024) en heeft studenten en medewerkers uit 126 landen, waardoor het echt een diverse en internationale campus is. Het studentenleven op Trinity draait om veel meer dan alleen onderwijs: het is ook een plek waar je je sociaal, cultureel en persoonlijk kunt ontwikkelen. Met bijna 170 sportclubs en verenigingen om uit te kiezen, variërend van atletiek tot beleggen tot sciencefiction, is er voor elke interesse wel iets te vinden.

Onze afgestudeerden Met meer dan 130.000 alumni heeft Trinity's traditie van onafhankelijk intellectueel onderzoek enkele van 's werelds knapste koppen voortgebracht: schrijvers Oscar Wilde en Samuel Beckett (Nobelprijswinnaars), wetenschappers William Rowan Hamilton en Ernest Walton (Nobelprijswinnaars), en de voormalige president van Ierland en UNHCR Mary Robinson.

toelatingen

Het indienen van een universitaire aanvraag is een belangrijke beslissing; of u nu een recente schoolverlater bent, later in uw leven terugkeert naar het onderwijs of aan een carrière of postdoctorale studie begint.

Trinity streeft ernaar aanvragers te ondersteunen bij het zo efficiënt mogelijk invullen van aanvragen om aan onze instelling te studeren. Als je eenmaal hebt besloten welke cursus voor jou geschikt is, volg dan onze gedetailleerde richtlijnen hieronder en je bent snel op weg om je aan te melden bij de oudste universiteit van Ierland.

Toelatingsvoorwaarden voor internationale studenten

Trinity is een hooggeplaatste universiteit die bekend staat om haar academische uitmuntendheid. Toegang tot onze programma's is competitief en gebaseerd op academische verdiensten. In dit gedeelte vindt u de algemene toelatingseisen voor toelating tot onze Foundation-, Undergraduate- en Postgraduate-programma's. Bovendien heeft elk programma nog meer cursusspecifieke vereisten, die u ook in de gedetailleerde cursusbeschrijving moet raadplegen voordat u zich aanmeldt.

Trinity-programma's worden gegeven via het Engels, en alle studenten moeten hun niveau van Engels aantonen met een formele kwalificatie om te worden toegelaten. De Engelse taalkwalificaties die we accepteren, staan onderaan dit gedeelte vermeld. Het Trinity International Foundation-programma heeft verschillende Engelse taalvereisten, die worden uitgelegd in de toelatingseisen van de Foundation.

Engelse Taalvereisten

Kandidaten voor het Trinity International Foundation Program hebben IELTS 5.0 in het algemeen nodig, met 5.0 schriftelijk en geen band lager dan 4.5.

Kandidaten voor alle bachelor- en postdoctorale programma's moeten een van de volgende Engelse taalkwalificaties presenteren.

 • Irish Leaving Certificate: Een graad D3 of hoger in gewoon Engels
 • GCSE: Een graad C of beter in de Engelse taal
 • Europees baccalaureaat: Engels: 6 in uw eerste taal, of in de eerste of tweede vreemde taal
 • Frans baccalaureaat: minimaal 12 in Engelse taal en literatuur voor OIB of internationale optie (waar de coëfficiënt groter is dan 5); het minimumresultaat van 14 is vereist voor coëfficiënten kleiner dan 5
 • Internationaal baccalaureaat: Engels A1, A2 of B: 5 op hoger niveau (4 op standaardniveau als IB via Engels wordt gepresenteerd)
 • US High School Curriculum: Een graad C in Engels, behaald in het laatste jaar
 • TOEFL:
  • Op papier: 570 (met een TWE-score van 4,5)
  • Computergebaseerd: 233 (met een score van 4,5 in essay)
  • Internetgebaseerd: 90 (met een schriftelijke score van 21)
  • Postdoctoraal: 88 op internet, 570 op papier, 230 op computer
  • Universiteit van Cambridge: 180+ op de Cambridge English-schaal met niet minder dan 175 voor elke vaardigheid en gebruik van het Engels (CEFR-niveau C1 of C2); Proficiency Certificate, Grade C of beter (CEFR-niveau C1 of C2) Advanced Certificate, Grade C of beter (CEFR-niveau C1 of C2) voor postdoctoraal
  • IELTS (Academische versie): 6,5 algemeen (geen individuele band onder de 6); voor Tandheelkundige cursussen: 7 in totaal (geen individuele band lager dan 7); voor klinische spraak- en taalstudies: 7 in totaal (geen individuele band lager dan 7)
  • Pearson Test of English (Academic): Minimumscore van 63 zonder sectiescore lager dan 59
  • Duolingo Engelse test: minimale totaalscore van 120/160 zonder sectie lager dan 105, gedateerd sinds januari 2020

Beurzen en financiering

Beurzen met een waarde tussen € 2000 en € 5000 per stuk, toegepast als een korting op het collegegeld van een voltijds postdoctoraal programma voor alleen het eerste studiejaar.

Er zijn verschillende beurzen beschikbaar op de volgende gebieden:

Wie kan solliciteren

Aanvragers met een niet-EU-status betalen collegegeld tegen het niet-EU-tarief.

Selectiecriteria

De beurs wordt beoordeeld op basis van academische prestaties en evaluatie van het potentieel van de aanvrager om bij te dragen aan de algehele Trinity-gemeenschap.

Aanmeldingsprocedure

Dien uw beursaanvraag als volgt in:

 • E-mail uw sollicitatie naar uw regiofunctionaris. Als u niet zeker weet wie uw regionale functionaris is, selecteert u op deze pagina het land waar u woont en verifieert u de naam van uw regionale functionaris in het gedeelte 'Contactgegevens'.
 • Onderwerpregel: uw naam + Trinity-aanvraag-ID + Global Excellence Postgraduate Scholarship
 • Beursaanvraagdocumenten (zorg ervoor dat alle documenten uw naam en Trinity-aanvraag-ID bevatten):
 • Trinity Offer Letter (Aanvragers moeten een voorwaardelijk of vast aanbod hebben ontvangen voor een plaats in een Trinity postdoctorale cursus).
 • Verklaring van 200 woorden over “Hoe ik zal bijdragen aan onze Trinity College Dublin-gemeenschap.” – indienen in Microsoft Word-document of PDF-formaat.
 • CV/CV.
 • U ontvangt een ontvangstbevestiging van de beursaanvraag.
 • Uw regionale functionaris zal u informeren of u bent geselecteerd voor een beurs en zal u informeren over het proces om de beurs formeel te accepteren.
 • Houd er rekening mee dat de deadline voor alle Americas Scholarship-aanvragen 1 april is.
 • Deadlines voor aanmelding en aankondigingsdata van Indian Scholarship:
 • Deadline 1e batch: 1 maart
 • Aankondiging van de eerste batch: 1 april
 • Deadline 2e batch: 1 mei
 • Aankondiging 2e batch: 1 juni
 • Deadline 3e batch: 15 juni
 • Aankondiging 3e batch: 1 juli
 • Aanvragen die na 15 juni worden ontvangen, worden doorlopend beoordeeld, afhankelijk van het beschikbare budget. Het beursaanbod blijft twee weken open. Binnen deze termijn dient u het cursusaanvaardingsaanbetaling te voldoen. Als het aanbod niet binnen deze tijd wordt geaccepteerd, wordt de beurs toegewezen aan een andere aanvrager.

Locaties

 • Dublin

  College Green, Dublin 2, Dublin

 • Dublin

  College Green, Dublin 2, Dublin

Vragen