Keystone logo
Tokai University

Tokai University

Tokai University

Invoering

TOkai University is een particuliere universiteit die in TOkai is opgericht door Dr. Shigeyoshi Matsumae. " TOkai " van " TOkai University" verwijst naar de zee in het oosten van Azië, namelijk de Stille Oceaan, en symboliseert de wens om een rijke geest en brede perspectieven te koesteren.

TOkai University bestaat uit 7 campussen in Sapporo, Takanawa, Yoyogi, Shonan, Isehara , Shimizu en Kumamoto, die bestaan uit 19 scholen en hogescholen met 75 afdelingen, majors en programma's. De graduate schools bieden 17 programma's aan. De totale studentenpopulatie is ongeveer 30.000. De geest en doelstellingen van TOkai University zijn om bij te dragen aan de menselijke samenleving, actieve, getalenteerde mensen te koesteren en interesse in onze aarde en een gevoel van verantwoordelijkheid voor de toekomst van de mensheid te wekken. De educatieve richtlijnen van TOkai University TOkai deze doelstellingen door een gezonde en betrouwbare manier van denken te bieden als basis voor het leven en cultiveren van de rijkdom van de mensheid.

De kern van dergelijk onderwijs aan de TOkai University is de "Lecture on Modern Civilization." Sinds haar oprichting heeft TOkai University prioriteit gegeven aan deze lezing, gebaseerd op haar overtuiging dat een universiteit niet alleen kennis en technologie moet bieden, maar ook een plek moet zijn waar de rijkdom van de mensheid en creativiteit in elk individu wordt gecultiveerd. Een recent initiatief waar we onze energie op hebben gestoken, is het stimuleren van door studenten geïnitieerde projecten om het vermogen van onze studenten te koesteren om de kennis die ze in de klas hebben opgedaan toe te passen op de verbetering van de samenleving.

De projecten die we hebben gesteund variëren van de creatie van 's werelds snelste zonneauto " TOkai Challenger" tot vrijwilligersactiviteiten die helpen bij herstelwerkzaamheden in de nasleep van de grote aardbeving in Oost-Japan.

TOkai University onderhoudt academische uitwisselingsovereenkomsten met meer dan 120 universiteiten / organisaties in ongeveer. 40 landen. Er wordt actief gewerkt aan een breed scala aan internationale uitwisselingsactiviteiten, van academische activiteiten waarbij studenten en onderzoekers betrokken zijn, gezamenlijke onderzoeksprojecten en de uitwisseling van academische middelen tot culturele en sportieve uitwisselingen. Er zijn ongeveer 1130 internationale studenten op de campus. TOkai University heeft zes vestigingen in het buitenland (Denemarken, Oostenrijk, Verenigde Staten, Korea, Thailand en Rusland.)

Locaties

  • Shibuya City

    Shibuya City, Japan

    Opleidingen

      Vragen