Keystone logo
Toin University Of Yokohama

Toin University Of Yokohama

Toin University Of Yokohama

Invoering

Toin University Of Yokohama omvat de Faculteit der Rechtsgeleerdheid, de Faculteit Biomedische Technologie en graduate schools voor beide faculteiten. In 2008 hebben we de Faculteit Cultuur- en Sportbeleid toegevoegd om onze positie als universiteit te versterken. Bij Toin Gakuen vormt de universiteit de tweede pijler van het onderwijs die een aanvulling vormt op het onderwijs in het basis- en voortgezet onderwijs. De universiteit heeft diepe wortels in de lokale gemeenschap en kan bogen op een unieke schooltraditie die de groei en volwassenheid van studenten boven alles stelt. Om een eersteklas, wereldwijd concurrerende instelling te worden, houden we vast aan idealen die gericht zijn op de sociale eisen van de 21e eeuw. Door een aanzienlijke focus te leggen op bepaalde doelen, zijn we in staat om onderwijsprogramma's van topniveau te bieden die overlopen van individualiteit en tegelijkertijd meetbaar hoge kwaliteit behouden.

Het onderwijs aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid begint met een basis in de juridische grondbeginselen zoals staatsrecht, burgerlijk recht en strafrecht. Hierop is een stevig begrip gebouwd van de algemeenheden en contouren van juridische precedenten, wat studenten een empirisch inzicht geeft in de maatschappelijke functies en ideologische achtergrond van de wet als geheel. De Faculteit der Rechtsgeleerdheid beschikt over een gespecialiseerd programma dat studenten helpt de vaardigheden en kwalificaties te verwerven die nodig zijn om in de advocatuur te werken in juridische kantoren van bedrijven of als advocaten, of in rechtsgerelateerde beroepen zoals gerechtssecretarissen. We breiden ons aanbod van carrièreplannen op het hoogste niveau gestaag uit.

De faculteit Biomedische Technologie heeft een praktische leerstijl ontwikkeld met kleine niet-gegradueerde klassen. Tegelijkertijd is er, als gevolg van een uitbreiding van de graduate school, een verdere samensmelting van onderwijs en onderzoek, waarbij studenten worden toegewezen aan onderzoekslaboratoria. In deze programma's streven ze naar een snelle kwalitatieve verbetering onder het concept van "een continuüm van een undergraduate tot graduate school."

De Faculteit Cultuur- en Sportbeleid heeft een systeem gebouwd voor de studie van sport en cultuur dat bestaat uit een nieuw onderwijsprogramma dat gericht is op service en persoonlijke ervaring met als doel het opleiden van toekomstige sportcoaches, beleidsmakers van de lokale overheid en basis- en junior high. schoolinstructeurs. We nemen voortdurend wetenschappelijke en technologische theorieën op in ons curriculum om een samenhangende en frisse kijk te krijgen.

We wijden ons aan praktisch onderwijs omdat we geloven dat de sterke intellectuele nieuwsgierigheid, het verlangen naar sociale rechtvaardigheid en de geest van onderzoek naar het gewone en buitengewone die onze studenten bezitten, de sleutels zijn om te voorzien in wat er in de moderne samenleving van vandaag ontbreekt.

Locaties

  • Yokohama

    Yokohama, Japan

    Vragen